Fashion TV Winter Festival la Brasov. Designeri autohtoni, dar şi creatori străini sau talente aflate la început de drum își vor prezenta colecțiile

Last Updated on februarie 18, 2016

Brasovul devine în acest weekend capitala modei. Centrul de Evenimente Lux Divina va găzdui Fashion TV Winter Festival, unde cei mai în vogă designeri autohtoni, dar şi creatori străini sau talente aflate la început de drum îşi vor prezenta noile colecţii.

Printre creatorii care îşi vor prezenta colecţiile la festival se numără Mircea Nausica, Lăcămioara Iordăchescu, Adela Diaconu, Simona Iacob, Granina Olaru sau Cristiana Purdescu. La festival vor putea fi adminirate şi creaţii internaţionale de la Mineli sau BSB.

646x404

Nu vor lipsi nici designerii aflaţi la început de drum cum ar fi Daiana Melinte (fiica celebrei Doina Melinte), Cristiana Coman sau Ionela Bran, informează adevarul.ro

În cadrul festivalului se va desfăşura şi finala naţională a concursului Miss Diamond of The World. Competiţia va fi sâmbătă de la ora 19.00. Finala mondială de anul trecut a fost câştigată de braşoveanca Delia Duca care va înmâna coroana noii reprezentante a României la competiţia din Algeria.

Evenimentul va fi în 19, 20 şi 21 februarie la Centrul de Evenimente Lux Divina, de la ora 19.00.

Previous Story

FELICITĂRI! Patinatoarea Mihaela Hogaş din Brașov a urcat pe podium în Norvegia

Next Story

Brașov: Treceri de pietoni în Zig-Zag pentru reducerea accidentelor