Brașov: S-KARP angajează 100 de persoane. „Aici o să cunoști persoane mulțumite care lucrează de 18 ani”

Last Updated on februarie 29, 2016 Fabrica de încălțăminte S-KARP a anunțat pe pagina sa de Facebook că angajează 100 de persoane pentru producția de încălțăminte.
„Ne-am bucura să faci și tu parte din echipa românească, S-KARP!
Aici o să cunoști persoane mulțumite care lucrează în fabrică de 18 ani, aici te așteaptă o echipă de conducere care este atentă la nevoile tale și tot aici o să-ți găsești poate cel mai bun și frumos loc de muncă! Mai avem nevoie de 100 de colegi pentru diferite operații – croit, cusut, talpuit și operații de manual. Nu mai sta pe gânduri! Hai la noi!”, anunță reprezentanții fabricii.

Fabrica de încălțăminte de la Brașov s-a deschis în martie 1998, iar până în prezent aici au fost realizate peste 3 milioane de perechi de încalţăminte outdoor de calitate superioara.

Încălțămintea S-KARP îmbină o serie de tehnologii performante, alături de grija pentru detalii și multă experienta, fiind realizată pentru a-ti proteja picioarele și pentru a te duce oriunde vei dori. Materialele folosite asigură impermeabilitate, respirabilitate, rezistență la vânt, durabilitate și un confort deosebit.

[ads2]
Vezi aici Video cum se fabrica incaltamintea S-KARP:

„Fabrica noastra de la Brasov, Romania, in care producem S-KARP, și-a început activitatea în martie 1998 iar până în prezent aici au fost realizate peste 3 milioane de perechi de încalţăminte outdoor de calitate”.

Previous Story

Brașov: Așa a fost la Festivalul Clătitelor. Multă lume și clătite foarte gustoase. Vezi aici Foto/Video:

Next Story

Brașov: Ce se întâmplă? George Scripcaru nu mai candidează, Cătălin Leonte și-a dat demisia din PSD, Adrian Atomei îl atacă dur pe Căncescu iar Adrian Oprică a fost condamnat deja la închisoare!