Brașov: Ce se întâmplă? George Scripcaru nu mai candidează, Cătălin Leonte și-a dat demisia din PSD, Adrian Atomei îl atacă dur pe Căncescu iar Adrian Oprică a fost condamnat deja la închisoare!

Last Updated on februarie 29, 2016 În aceste zile în lumea politică din Brașov are loc un cutremur de proporții care nu este simțit de brașoveni, cele două lumi fiind demult despărțite. Dezamăgirile legate de Aeroport, Autostradă sau locurile de muncă i-au îndepărtat pe brașoveni de politică.
Lumea politică din Brașov a luat foc în această perioadă având în vedere că alegerile locale se apropie și nu mai este timpul de stat pe tușă. Cine vrea să candideze trebuie să se anunțe de pe acum ca să nu rămână anonim pe buletinul de vot.

Surse politice spun că George Scripcaru nu va mai candida pentru un nou mandat la Primărie. El a încercat să-l lase urmaș ca și candidat pe Adrian Oprică dar această manevră se pare că va rămâne fără efect PNL Brașov pregătind un candidat cu „greutate”.

ffffffffffffff

Faptul că George Scripcaru nu va ma candida se poate interpreta prin anunțul lui Adrian Atomei de a candida la primărie din partea ALDE și prin demisia surprinzătoare a lui Cătălin Leonte din PSD dar și din Consiliul Local.

Adrian Atomei și-a făcut astăzi o prezentare pe Facebook de candidat iar zilele trecute a postat un mesaj direct fostului său mentor, Aristotel Căncescu.

„FLASH-POLITIC: Venirea domnului Căncescu în ALDE Brașov și revenirea dânsului în politică este exclusă, cel puțin atâta timp cât eu și alții ca și mine suntem în preajmă.
Nu este dorința mea să lovesc un om căzut și “decăzut”, dar atâta timp cât un astfel de personaj continuă să creadă că-i mai poate prosti pe unii, încercând să manipuleze și să-și folosească metodele bolșevice, țin să-l avertizez public că eu nu am plecat nicăieri. Unii aflați în situația domniei sale au înțeles, dânsul se pare că nu a priceput prea multe!
Am privit, am ascultat și am înțeles!
Am înțeles că e timpul ca oamenii de bună-credință să iasă din anonimat și să se implice cu adevărat în politică! Și așa vom face!
Gata cu prosteala! Gata cu hoția! Gata cu manipularea!”

Cătălin Leonte și-a dat demisia astăzi din PSD și Consiliul Local iar miercuri, cel mai probabil își va anunța candidatura ca independent. El a trimis un mesaj presei locale care este invitată miercuri de la ora 11 la o conferință de presă.
„Mai sunt trei luni până la alegerile locale. Mediul politic se animă. Partidele se poziționează la linia de start, iar candidații la funcția de primar s-au lansat în jocul promisiunilor. În vestiarele politicii au început negocierile pentru titularii listelor de consilieri.

Aparent, contrastul dintre clasa politică și cetățeni se reduce. Un fenomen înșelător ce are loc o dată la patru ani și care are, din nou, aceeași miză: menținerea distanței dintre oameni și aleșii lor!

Despre aceste lucruri, dar și despre capacitatea de reformare a clasei politice, precum și despre o nouă abordare a relației dintre administrația locală și brașoveni, vă invit să discutăm într-o conferință de presă deschisă” a spus Cătălin Leonte.

[ads2]

Candidatul PNL la primăria Brașov, Adrian Oprică, este acuzat de transilvania365.ro că a ascuns faptul că a fost condamnat la închisoare cu suspendare în 2013. El a primit o pedeapsă de 1 (un) an închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

dececececece

Decizia Judecătoriei Zărnești poate fi găsită aici

Cum Adrian Oprică nu a dat până acum nicio declarație referitoare la această acuzație luăm cu titlu de rezervă dezvăluirile celor de la transilvania365.ro. Dacă această condamnare este reală atunci este cea mai mare bătaie de joc la adresa PNL-iștilor și a brașovenilor. Chiar nu poți propune un candidat la primăria Brașov condamnat la închisoare!

Previous Story

Brașov: S-KARP angajează 100 de persoane. „Aici o să cunoști persoane mulțumite care lucrează de 18 ani”

Next Story

O tânără din Brașov și-a deschis o fermă cu produse naturale și bio. „Calitatea este prima noastră grijă”