Brașov: Profesorul Nicolae Souca nu va fi sancţionat, decizie și a Inspectoratului Școlar Județean

Last Updated on februarie 8, 2016 Inspectoratul Şcolar Judeţean Braşov a decis nesancționarea profesorului de chimie, Nicolae Sauca, acuzat că ar lovi elevii, i-ar jigni şi i-ar supune la pedepse corporale.
În urma anchetei, comisia de cercetare disciplinară a stabilit că sesizările la adresa profesorului „sînt nefondate şi deci nu au fost încălcate nici unele din prevederile regulamentelor şcolare”.

„În consecinţă, directorul şcolii a emis decizia 80/05.02.2016, care stabileşte că «Profesorului Souca Nicolae nu i se aplică nici o sancţiune disciplinară»”, se arată într-un comunicat al IŞJ Braşov, preluat de monitorulexpres.ro.

vedadadaad

„Această comisie şi-a desfăşurat activitatea în conformitate cu atribuţiile care îi revin – fără nici un fel de imixtiune sau presiune din partea vreunui reprezentant al inspectoratului şcolar, care a dorit o cercetare obiectivă şi pertinentă şi nu obţinerea unui rezultat anume“, se mai arată în citat.

[ads2]

Pe data de 28 februarie, CJE Braşov şi CNE au cerut demiterea profesorului de chimie, Nicolae Souca, care predă de peste 40 de ani în învăţămînt, pe motiv că acesta îi agresează verbal şi fizic pe unii elevi. Cîţiva elevi au reclamat faptul că profesorul îi înjură, îi loveşte sau îi pune să facă flotări în timpul orei dacă nu ştiu lecţia.

Previous Story

Brașov. Băsescu: Primarii PDL vor câștiga din primul tur! Mă refer aici la Scripcaru…

Next Story

RAT Brașov: Pentru 16 linii afli în timp real când ajung autobuzele în staţie