Brașov: PERICOL în Centrul Istoric! O mare bucată din acoperişul fostului Spital Dermato s-a prăbuşit astăzi pe trotuar

Last Updated on februarie 18, 2016 O bucată mare din acoperișul clădirii fostului Spital Dermato Brașov a căzut astăzi pe trotuar. . Proprietarii spun că pereţii sunt deplasaţi iar grinzile sunt şubrezite, astfel că fostul spital este un adevărat pericol pentru braşovenii care trec pe strada Gheorghe Dima.

Bucăţi din clădire au început să cadă încă din luna aprilie, când o parte din tencuială s-a prăbuşit pe stradă, peste o maşină. De atunci, proprietarii au pus o plasă de protecţie care se rupe însă zilnic pentru că în acea zonă trotuarul este foarte îngust iar pietonii nu au pe unde trece, informează rttbrasov.ro

veveveevdaa

Chiar proprietara a sunat la 112 pentru a anunţa incidentul iar la faţa locului au sosit mai multe echipaje SMURD de descarcerare, pompieri, poliţişti şi jandarmi. Dacă incidentul nu s-a soldat cu nicio victimă, autorităţile au avut în schimb foarte mult de furcă cu boschetarii care s-au aciuat în spitalul părăsit. Oamenii abia s-au lăsat scoşi afară din locul în care spuneau că au hainele şi mâncarea la care nu vor să renunţe.

Previous Story

Brașov: Treceri de pietoni în Zig-Zag pentru reducerea accidentelor

Next Story

Un spital din Brașov, cel mai curat din Europa, face cursuri gratuite în spitalele românești de igienă: Infecţiile nosocomiale pot fi prevenite!