Brasov: 14,6 milioane de euro pentru construcția Coresi Avantgarden. Lucrările încep în martie-aprilie 2016

Last Updated on februarie 4, 2016 Dezvoltatorul centrului comercial Coresi, Immochan Imobiliare, subsidiara din România a diviziei imobiliare a grupului francez Auchan, și-a majorat capitalul social cu 65 milioane de lei (14,6 milioane de euro), la 373,6 milioane de lei (84,7 milioane de euro), bani ce ar putea fi utilizați pentru finanțarea construcției zonei rezidențiale a proiectului.

Immochan România a anunțat în decembrie anul trecut că va începe cea de-a treia fază de dezvoltare a proiectului Coresi din Brașov, respectiv zona rezidențială cu un potențial de 3.000 de apartamente, pe o suprafață de 46 de hectare.
Complexul rezidențial va fi dezvoltat printr-un parteneriat joint venture cu Avantgarden Immo Invest, companie deținută de Daniela Kasper, și se va numi Coresi Avantgarden, scrie profit.ro

Investiția în toată zona rezidențială se ridică la circa 100 milioane de euro și este asigurată 50% de Immochan și 50% Avantgarden.

Într-o primă fază, Coresi Avantgarden va cuprinde 150 de apartamente, iar lucrările de construcție vor începe în perioada martie-aprilie 2016.

[ads2]

Primele două faze ale proiectului Coresi, construit pe terenul fostei uzine Tractorul, cuprind spații de retail, dintre care prima etapă, Coresi Shopping Resort, a fost lansat în martie 2015.

Prin proiectul Coresi Avantgarden, compania își diversifică activitatea într-un domeniu nou – acela al dezvoltărilor rezidențiale.

Previous Story

Aeroportul Brasov: Consiliul Județean merge la Guvern să modifice legea terenului. Crezi că Bucureștiul se va implica în „încurcăturile” de la CJ?

Next Story

Accident Brașov: Persoană lovită pe … trecerea de pietoni. La Gară