„Stranie vreme in Brasov … este neobisnuit de cald pentru acest anotimp si bate un vant puternic”

Last Updated on ianuarie 12, 2016 Marți, 12 ianuarie se anunță o zi foarte caldă. Deja în Brașov sunt 9 grade cu plus iar vântul bate cu putere.
„Stranie vreme in Brasov … este neobisnuit de cald pentru acest anotimp si bate un vant atat de puternic, incat a intrerupt curentul electric pe strada. Pe cer sunt niste nori intunecati, iar suieratul vantului iti da impresia ca te afli intr-un thriller. Ciudat mod de a incepe dimineata” … a scris pe Facebook „Stranie vreme in Brasov ... este neobisnuit de cald pentru acest anotimp si bate un vant puternic” 1Visionoflight Gabriela Eleonora.

 

Primăvară în plină iarnă şi temperaturi record pentru mijlocul lunii ianuarie. Meteorologii spun că ieri a fost cea mai caldă zi de 11 ianuarie din istoria măsuratorilor. Cei din vestul şi sud-estul ţării s-au bucurat de 18 grade Celsius, informează TVR.

Aau fost temperaturi pozitive încă de dimineaţă. La Cluj erau 8 grade la primele ore. Oamenii cred că temperaturile ridicate nu sunt sănătoase nici pentru ei, şi nici pentru culturile agricole.

fefe
foto: alee134

Şi la Timişoara vremea de luni a amintit mai degrabă de luna martie. Parcurile au fost pline de copii.

[ads2]

În toată ţara, temperaturile au depăşit cu mult media acestei perioade. Dacă în Botoşani şi Iaşi maximele s-au oprit în jurul valorii de 0 grade, în Caransebeş sau Constanţa termometrele au arătat la amiază valori de până la 18 grade Celsius.

Potrivit meteorologilor, vremea se va răci zilele următoare, iar la sfârşitul săptămânii se întorc ploile şi ninsorile.

Previous Story

Brasov: Universitatea Transilvania confirmă că îi ajută pe pușcăriași, spune că totul este în regulă dar refuză să facă publice avizele emise. Vezi aici de ce sunt importante și de ce profesorii riscă pușcăria:

Next Story

Brasov: Premium Aerotec face angajări