Mirel Rădoi, noul antrenor la FC Braşov?

Last Updated on ianuarie 4, 2016 Mirel Rădoi ar putea fi noul antrenor a lui FC Brașov. Fostul antrenor al Stelei a discutat cu şefii de la FC Braşov imediat după Revelion.
Este adevărat că m-am întîlnit cu Rădoi la Predeal. Nu am fost doar eu acolo. Am discutat şi cu Dică, pentru că vrea la SCM Piteşti un jucător de la FC Braşov, care este la noi în lot sub formă de împrumut de la Viitorul. Mai multe nu vreau să comentez. Miercuri vom avea o şedinţă la club cu toţi cei din conducere şi vom vedea ce strategie vom adopta“, a declarat Romeo Paşcu, citat de monitorulexpres.ro

Patronul Ioan Neculaie, şi-a manifestat public nemulţumirile legate de echipă. Vizaţi au fost jucătorii, dar şi antrenorul Adrian Szabo.

„Locul 5 la finalul anului în Liga a 2-a nu e bine deloc. Nu am cum să fiu mulţumit cu acest loc. S-au întîmplat nişte lucruri care mie nu mi-au plăcut, astfel că aştept ca preşedintele clubului să ia măsurile care se impun“, spunea Neculaie.

Previous Story

Din Brașov, ne cerem din nou scuze celor din București dar și celor din Sinaia care au făcut 5 ore pe ruta Brașov – Sinaia! Vă mulțumim totodată că ați fost așa de mulți de Revelion aici

Next Story

Brasov: Statia RAT de la Parcul Central va fi desființată de miercuri. Vezi unde vor opri autobuzele: