Din Brașov, ne cerem din nou scuze celor din București dar și celor din Sinaia care au făcut 5 ore pe ruta Brașov – Sinaia! Vă mulțumim totodată că ați fost așa de mulți de Revelion aici

Last Updated on ianuarie 4, 2016 Mulțumim tuturor turiștilor care au ales să-și petreacă Revelionul în Brașov și în împrejurimi. Din păcate, după cum ați observat de atâta timp, nu avem drumuri. Ne cerem scuze că nu am pus presiune pe politcienii din București să construiască autostrada Brașov – Comarnic. Dacă voi aveți o soluție să-i convingeți sunteți bineveniți să o faceți.

Noi, în Brașov, în naivitatea noastră, am crezut că dacă cel mai important lucru din România este  autostrada Comarnic – Brașov atunci aceasta se va face de către guvernanți fără alte comentarii. Nu ne-am imaginat vreodată că zeci de mii de turiști, wekeend de wekend de iarnă vor fi sechestrați în trafic.

rggrgr

Dragi turiști din București aveți și voi partea voastră de vină. Noi nu călătorim în aceste zile pe acest drum, noi suntem ocupați cu pregătirile. Dacă nu vă place să faceți atâtea ore în trafic, dați o fugă la Guvern, cu miile, și cereți construcția autostrăzii. Iar când mai ieșiți la proteste, pe teme civice, începeți-le cu autostrada Brașov-Comarnic.

[ads2]

Așa departe este Bucureștiul de Brașov, doar voi știți asta, când faceți de la Brașov la Sinaia 5 ore !

Un locuitor din Sinaia pe Facebook, preluat de mytex.ro: 5 ORE DE LA BRAȘOV LA SINAIA!!!
M-am săturat de voi toți cei care conduceți această țară atât de dragă mie!!! M-am săturat să treceți voi pe lângă noi și copiii noștri în coloane oficiale și să ne sfidati cu girofarele voastre de parcă România este moșia voastră și numai voi trebuie să existați!!!
Salvările abia își făceau loc în trafic…
Mi-e silă de voi, mi-e silă de nesimțirea voastră și sunt din ce în ce mai indarjita să vă iau scaunul cald pe care dormiți de atâta amar de vreme!
Îmi vreau țara înapoi!!!
În fiecare zi îi povestesc copilului meu ce țară minunată avem…Pentru că da, avem o țară minunată, dar nu vă mai vreau în ea!!!
Rușine să vă fie! Rușine!”

Sofer, duminică,  pentru stirileprotv.ro: ”Mergem spre Bucuresti lin, multumesc guvenantilor ca am timp destul sa socializez cu familia”

Ghinionul a facut ca in jurul pranzului un autocar care venea spre Bucuresti sa se defecteze la intrare in Azuga, exact pe sensul cel mai aglomerat. A durat o vreme pana cand autobuzul a fost tractat în afara partii carosabile, iar circulatia s-a reluat pe ambele benzi.

Previous Story

RAT Brașov deschide mâine un call-center pentru sesizări. Vezi aici numărul de telefon la care poți face reclamații:

Next Story

Mirel Rădoi, noul antrenor la FC Braşov?