Brasov: „George Scripcaru, nu și-a depus candidatura pentru Primărie”, spune Gheorghe Ialomițianu

Last Updated on ianuarie 21, 2016 Tot mai multe semnale arată că George Scripcaru nu va candida pentru un nou mandat la Primărie din partea PNL. Acesta a căzut la criteriile de integritate deoarece este cercetat pentru luare de mită și a fost arestat pentru o noapte.
Asăzi, PNL Brașov și-a prezentat o parte dintre candidași. La municipiu, în lipsa lui George Scripcaru, doritori pentru funcția de primar sunt Adrian Gabor (vicepreședinte al CJ), Adina Durbacă (viceprimar al Brașovului), Ciprian Bucur (viceprimar al Brașovului), consilierii locali Carmen Ferghete Țop, Adrian Oprică și Sergiu Chifu, precum și Ladislau Hathazi.

La conferința de presă de astăzi, Gheorghe Ialomițianu a anunțat că PNL realizează sondaje de opinie pentru a vedea care dintre candidați sunt cei mai potriviți pentru ocuparea celor două funcții.

Anul acesta primarii vor fi aleși prin vot direct, într-un singur tur de scrutin, iar președinții consiliilor județene vor fi desemnați de aleșii județeni, informează mytex.ro.

Parlamentarul a mai spus că actualul primar al Brașovului, George Scripcaru, nu și-a depus candidatura pentru nici una dintre cele două funcții: „Dacă se va răzgândi și va dori să candideze pentru un nou mandat, noi îl vom susține, dar, până la urmă, el decide dacă mai mai dorește să fie primar al Brașovului și în următorii patru ani”.

[ads2]

Pentru funcția de președinte CJ, și-au manifestat intenția de a candida Adrian Veștea (primarul Râșnovului), Claudiu Coman (vicepreședinte al CJ, care îndeplinește și atribuțiile președintelui) și consilierul județean Luminița Olteanu.

Previous Story

Video Brasov. Ana, lovită pe trecerea de pietoni: ,,Venea pe banda a doua, m-a lovit, m-a aruncat 30 de metri şi am căzut cu faţa pe asfalt! Nu voi mai fi niciodată cum am fost”. Vezi aici Video cu mărturia fetei:

Next Story

Salvamontistul din Sibiu care a agresat în trafic un șofer din Brașov și-a primit pedeapsa: 5% din salariu pe o lună de zile. Cum ți se pare pedeapsa?