Salvamontistul din Sibiu care a agresat în trafic un șofer din Brașov și-a primit pedeapsa: 5% din salariu pe o lună de zile. Cum ți se pare pedeapsa?

Last Updated on ianuarie 22, 2016 Salvamontistul din Sibiu care a fost implicat într-o altercație în trafic la începutul acestui an a fost sancționat de conducere cu 5% din salariul său pe o lună.
„În ședința din data de 18.01.2016 a comisiei de disciplină constituită în cadrul Serviciului Public Județean Salvamont Sibiu s-a efectuat cercetarea disciplinară a angajatului care în data de 04.01.2016 a fost implicat într-o altercație în trafic.

În baza prevederilor art. 247 – 252 din Legea nr. 53/2003 Codul Muncii precum și cele ale art. 60 lit. c) din Regulamentul de ordine interioară, În temeiul art. 9 din Regulamentul de organizare și funcționare a Serviciului Public Județean Salvamont Sibiu, anexa la H.C.J. nr.187 din 2010, ca urmare a săvârșirii unei abateri disciplinare, s-a dispus aplicarea sancțiunii disciplinare de reducere a salariului de bază pentru 1 luna cu 5% salariatului implicat în incident”, se arată într-un comunicat remis voceatransilvaniei.ro

Un șofer din Brașov și un angajat al Salvamontului din Sibiu au avut o altercație puternică în trafic la începutul acestui an. Angajatul salvamontului s-a enervat tare pe șoferul brașovean astfel că în sensul giratoriu de la intrarea în Sibiu s-a dat jos din maşină şi a vrut să sară la bătaie.

[ads2]
Vezi aici Video cu altercația postat de mariusica113: pe Youtube.com:

Pentru că braşoveanul nu s-a dat jos din maşină, salvamontistul s-a pus cu pumnii şi picioarele pe maşina înmatriculată în Braşov şi i-a rupt oglinda din partea stângă.

Previous Story

Brasov: „George Scripcaru, nu și-a depus candidatura pentru Primărie”, spune Gheorghe Ialomițianu

Next Story

În Poiana Brașov se schiază pe TOATE pârtiile. Straul de zăpadă este de aproape 1 metru