CURAJOS ! Un jurnalist din Brașov a plecat în Afganistan, alături de militarii români ai Batalionului 811 Dragonii Transilvani

Last Updated on ianuarie 25, 2016 Gest curajos al unui jurnalist din Brașov, Robert Frunzescu , care a ales să plece în Afganistan. Timp de 3 săptămâni el va transmite pentru  mytex.ro şi Transilvania Expres reportaje despre viața soldaților de acolo.
„Săptămâna trecută, după mai bine de 13 ore de zbor, întrerupt de două escale, am aterizat pe tărâm afgan, acolo unde războiul este departe de a se fi terminat.

Pe aeroportul din Kandahar am fost întâmpinați de militarii români, membri ai contingentului Batalionului 811 Dragonii Transilvani, care, printre multe atribuții, au, poate, și cea mai importantă misiune: asigurarea securității bazei militare la principala poartă de intrare pe Kandahar Air Field, ECP 5” a spus jurnalistul pentru mytex.ro.

dededezxz

Jurnalistul a avut parte și de o surpriză. Prima mașină pe care a văzut-o era înmatriculată în România.
„O dată ajunși la punctul de verificare, am avut ocazia să vedem şi primul autovehicul (foto 2), în timp ce i se făcea un prim control preliminar. Cu stupoare, am constat că numărul de înmatriculare al autovehiculului este din România, BC 30 TRM (foto 3), lucru, se pare, destul de obișnuit în zonă, potrivit militarilor de la poarta de control.

jmhmkj,k

Zilnic, aceștia văd vehicule cu numere de înmatriculare europene. În schimb, haosul domneşte în continuare pe străzile Afganistanului, unde șoferii nu sunt obligați să își înmatriculeze mașinile, iar oricine are un vehicul îl poate conduce fără să aibă un permis de conducere”.

Previous Story

Video Brasov: DOVADA că trecerile de pietoni sunt capacane pentru pietoni ! Bine, noi știm asta de mult dar poate vede și Primăria

Next Story

Brasov: Medicul Ioan Oprea a fost condus, ieri, pe ultimul drum. „Dacă nu-ţi plac copiii şi dacă nu pui suflet, nu ai reuşit nimic. Ai o senzaţie extraordinară atunci când faci o inimă să bată” spunea medicul într-un interviu