Brașovul va avea Stomatologie de Urgenţă pe timp de noapte

Last Updated on ianuarie 15, 2016 În cadrul Spitalului Județean Brașov va exista de acum un cabinet de Stomatologie de Urgență care va fucționa pe timp de noapte.
Deşi avea toate dotările necesare încă din 2013, cabinetul nu putea funcţiona, fiindcă nu erau medici alocaţi pentru această activitate. Pentru a rezolva această problemă, administraţia judeţeană a transmis mai multe memorii către Ministerul Sănătăţii, solicitând aprobarea schemei de personal pentru acest cabinet însă abia acum lucrurile s-au mişcat.

Practic Ministerul a aprobat un post pentru a fi efectuate gărzile exclusiv pe timp de noapte, , informează bzb.ro. „Cabinetul va începe să funcţioneze imediat ce Ministerul Sănătăţii va aproba bugetul pentru Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean Braşov, în următoarea perioadă. Acest post este bugetat în cadrul UPU şi vor face gărzi diferiţi medici stomatologici din oraş care sunt interesaţi. Noi iniţial am solicitat 5 posturi pentru acest cabinet, însă Ministerul nu a aprobat această schemă de personal”, a explicat Mariana Câju, preşedintele Comisiei de Sănătate din cadrul CJ Braşov.

Previous Story

SUPRIZĂ! Poliția Brașov spune că 30 de treceri de pietoni sunt slab iluminate, Primăria spune că totul este în regulă. Ce facem?

Next Story

Brasov. Deputatul Gabriel Andronache propune legea „anti-risipă”: alimentele a căror termen de expirare se apropie, să fie donate de magazine și restaurante la orfelinate cămine de bătrâni, spitale sau fundaţii