Brasov: RUȘINOS ! În Gara din Făgăraş, mâncarea se găteşte la WC! Orașul este în urmă cu 20 de ani față de Brașov. Vezi ce a mai descoperit OPC-ul:

Last Updated on ianuarie 28, 2016 Dezastru în Făgăraș. Turiștii sunt așteptați cu mâncare gătită în WC-ul Gării, pensiune cu paturi murdare și mucegăite iar taximetriștii aveau prețuri diferite pe portieră și aparatul de taxat.
Un Făgăraș care și-a renovat Cetatea se prezintă ca un oraș de acum 20 de ani. Rușinos.
După mai multe sesizări, Protecția Consumatorilor a luat astăzi la control orașul. În Gară au rămas mască: În toaletă au găsit un lighean cu carne care urma să fie preparată pe un reşou vechi

„Pe lîngă nereguli legate de lipsa afişajelor de informare a călătorilor, geamuri sparte, condiţii improprii în gară, am găsit şi nereguli grave în toaleta gării, unde se prepara carne pentru consum. Am găsit un lighean cu carne şi un reşou foarte vechi, iar cînd i-am întrebat pe angajaţi ce este cu acea carne, am primit informaţii contradictorii. Doamna care se ocupa de toaletă a spus că era pentru consum propriu“, a spus Sorin Susanu, şeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Braşov, citat de Monitorul Expres.

1_2016012816  3_2016012816

În piaţa agroalimentară verificată, s-a descoperit un spaţiu de cazare total impropriu, cu camere cu igrasie, paturi murdare şi mucegăite şi foarte multă mizerie. Pensiunea respectivă nu avea niciun fel de autorizaţie şi nu se ştie cu siguranţă dacă aparţine Primăriei Făgăraş sau administratorului pieţei, potrivit sursei citate.

[ads2]

În ceea ce priveşte controalele printre taximetriştii făgărăşeni şi aici s-au descoperit nereguli la aparatele de taxat care nu erau verificate metrologic, iar la unii taximetrişti preţul afişat pe portieră era diferit de cel aplicat.

„Nu au fost aplicate amenzi în urma controalelor pentru că nu s-a încheiat niciun proces verbal deocamdată. Au fost invitaţi toţi cei care au fost depistaţi cu nereguli la sediul nostru pentru a prezenta documentaţia necesară, dar cu siguranţă se vor aplica sancţiuni“, a mai spus Susanu.

Previous Story

Elevi din Brașov umiliți de profesor: „Suntem puşi să facem flotări şi suntem înjuraţi”

Next Story

Accident Brasov: „Iluminatul nu functiona, doua masini au zburat efectiv peste sensul giratoriu rupand toate indicatoarele si semnele de circulatie de pe el”