Brașov: OFICIAL! George Scripcaru NU candidează din partea PNL! Candidatul liberalilor este … Adrian Oprică

Last Updated on ianuarie 27, 2016 Monitorul Expres a anunțat acum câteva minute că Adrian Oprică, consilier local, este oficial candidatul PNL la primăria municipiului Braşov.
El a fost votat în această seară în urma unei şedinţe la nivelul conducerii organizaţiei municipale a PNL şi urmează în perioada următoare să fie validată şi de Biroul Permanent Judeţean al PNL, iar ulterior, şi de conducerea naţională a partidului.

Decizia a fost confirmată de Adrian Oprică, cel care a a rămas candidat unic al PNL, după o cursă internă în care mai mulţi membri de partid aufost evaluaţi pentru intrarea în cursa electorală la Primăria Municipiului Braşov, informează Monitorul Expres.

ceww

Printre cei evaluaţi s-au aflat actualii viceprimari Adina Durbacă şi Ciprian Bucur, consilierii locali Carmen Ferghete – Ţop şi Sergiu Chifu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Gabor şi fostul consilier local, Ladislau Hathazi.

[ads2]

Astfel se conturează unul din planurile prin care George Scripcaru candidează independent iar la PNL și-a lăsat un contracandidat care nu-i poate pune probleme.

Câți îl votează pe Scripcaru și câți îl votează pe Oprică?

Previous Story

Brasov: Control la taxiurile de la Gară, Modarom, Livada Poştei şi pe strada Berzei. ”Dacă refuză o cursă, taximetristul poate fi sancţionat cu până la 20.000 de lei”, spune șeful OPC

Next Story

Aeroportul Brașov: Consiliul Județean obligat să „măsoare” terenul pentru a se ști situația REALĂ. Vor fi surprize?