Brasov: Doua fabrici angajează 200 de persoane respectiv 100

Last Updated on ianuarie 7, 2016 Cei care caută un loc de muncă în Brașov au de acum mai multe opțiuni. Producătorul de amortizoare cu gaz Stabilus România, filiala locală a grupului german Stabilus, va recruta în acest an aproximativ 200 de oameni pentru fabrica de componente auto din Sânpetru , unde lucrează în jur de 1.000 de angajaţi.

„Pentru acest an am prognozat o creştere cu circa 20% a personalului, dar avem în plan şi o creştere a exporturilor. Am bugetat pentru 2016 un program de investiţii de aproximativ 29 de milioane de lei“, a declarat pentru publicația amintită Cristian Popescu, general manager Stabilus România, citat de mytex.ro.

[ads2]

Mai mult și producătorul de componente auto Preh România, furni­zor pentru Porsche, Daimler, Audi sau BMW, vrea să recru­teze în acest an 100 de oameni pentru unitatea de pro­ducţie din localitatea Ghimbav, judeţul Braşov, unde la finalul anului trecut lucrau în jur de 900 de angajaţi.

Compania construieşte în prezent o nouă unitate de producţie pe o suprafaţă de 13.000 de metri pătraţi.

Previous Story

Brasov: Bradul de Crăciun rămâne în Piața Sfatului și pentru cei care sărbătoresc pe stil vechi. Haideți să sărbătoriți :)

Next Story

Video Brasov: Deputatul, Mihai Donțu, a mai lovit o mașină. 5 persoane se aflau în mașina care a zburat de pe șosea