Brasov: Bradul de Crăciun rămâne în Piața Sfatului și pentru cei care sărbătoresc pe stil vechi. Haideți să sărbătoriți :)

Last Updated on ianuarie 7, 2016 Reprezentanții primăriei au decis ca iluminatul festiv de Crăciun să fie demontat abia în data de 18 ianuarie. Această decizie vine ca urmare a faptului că în această perioadă Brașovul este vizitat de numeroşi turişti din Republica Moldova, Ucraina şi Rusia, care petrec sărbătorile pe rit vechi.

În schimb, începând de ieri s-a închis Târgul de Crăciun din Piaţa Sfatului. „Am început ridicarea căsuţelor, însă luminile ornamentale de pe străzi, dar şi cei trei brazi împodobiţi, respectiv cel din Piaţa Sfatului, Piaţa Enescu şi Piaţa Unirii vor fi demontate abia după ce va fi sărbători şi Revelionul pe rit vechi”, a precizat administratorul public al Braşovului, Miklos Gantz, citat de bzb.ro.

12506622_159585481075664_1171409691_n

Principalele evenimente ale „Braşovului oraş din poveste” au adus în Piaţa Sfatului câteva mii de persoane. Cel mai aglomerat a fost la aprinderea luminilor de sărbătoare, în seara de 6 decembrie, când în Piaţa Sfatului au fost 9.300 de persoane, însă alţi 7.900 de braşoveni şi de turişti au ales să petreacă Revelionul în aer liber în Piaţa Sfatului, unde Primăria a organizat un spectacol special

Previous Story

Aeroportul Brasov: BATAIE DE JOC ! Parlamentarii PSD au gresit legea și terenul nu mai poate reveni în posesia Consiliului Județean. Iar am rămas fără teren

Next Story

Brasov: Doua fabrici angajează 200 de persoane respectiv 100