Brasov: 7 noi sensuri giratorii 2016. Vezi unde vor fi amplasate:

Last Updated on ianuarie 14, 2016 Autoritățile brașovene propun reamenajarea mai multor intersecții din oraș în vederea decongestionării traficului. Astfel, în acest an ar putea apărea șapte noi sensuri giratorii în Brașov și în Poiană.
Printre intersecţiile care sunt în plan a fi reamenajate se numără: Ceasu Rău, Uranus cu Saturn, Uranus cu Calea Bucureşti – Zorilor, Zorilor cu Carpaţilor, Nicolae Titulescu cu Dimineţii.

Ţinând cont că zona de la Ceasu` Rău este una dintre cele mai aglomerate din oraş la orele de vârf, reprezentanţii municipalităţii împreună cu cei ai Poliţiei Rutiere au decis să amenajeze înlocuiască semaforul din intersecţie cu un rond,  informează bzb.ro

fefeef

Resistematizări ale circulaţiei sunt propuse a se realiza şi în Poiana Braşov, după cum a declarat Miklos Gantz. „În Poiana Mică, odată cu finalizarea lucrărilor la parcarea multietajată din zonă în această primăvară avem intenţia de a amenaja un sens giratoriu pe drumul Poienii, astfel ca să fie asigurat un acces optim spre noua parcare, dar şi spre terminalul de autobuze şi autocare care va fi amenajat lângă parcare”, a explicat Gantz

Previous Story

PA Aeroportul Brasov: Au RECUNOSCUT ! O parte din terenul pe care trebuia construit nu mai există în proprietatea Consiliului Județean ! Degeaba înjurați Bucureștiul !

Next Story

Brasov: A vandalizat un magazin de pe Republicii