Aeroportul Brașov: Momentul ADEVĂRULUI. Astăzi au loc negocieri iar Consiliul Județean trebuie să prezinte situația reală. Crezi că Primăria va ajea curajul să spună brașovenilor care este situația reală a Aeroportului?

Last Updated on ianuarie 26, 2016 Zi importantă pentru Aeroportul Brașov. Astăzi au loc primele negocieri serioase între Primărie și Consiliul Județean în care trebuie să se prezinte situația reală a investițiilor pentru a se cuoaște exact ce mai este de făcut.
Trebuie văzut dacă primarul George Sscripcaru va prezenta situația reală și brașovenilor sau se va mulțumi să spună generalități ca cei de la Consiliul Județean.
„La întâlnire vor participa toţi consilierii locali din Comisia Economică şi cea Juridică, dar şi cinci persoane din direcţiile Tehnică, Economică, Juridică din cadrul Primăriei. De asemenea, din partea administraţiei judeţene vor participa reprezentanţii direcţiilor Tehnică, Economică şi Juridică, iar în primă fază, cei din Consiliul Judeţean vor prezenta investiţiile realizate până acum, stadiul implementării proiectului, precum şi chestiunile legate de legislaţie”, a explicat primarul Braşovului, George Scripcaru.

Primarul Braşovului a mai spus că încearcă să găsească împreună cu Prefectul și parlamentarii din Brașov o soluție la transferul terenului. „Am vorbit chiar şi zilele trecute cu parlamentarii de Braşov, indiferent de culoarea lor politică, despre acest subiect şi cu toţii trebuie să avem o abordare comună. De altfel, vor fi întâlniri şi cu prefectul, dar şi cu parlamentarii, pentru a depăşi şi problema situaţiei juridice a terenului”, a spus primarul Braşovului citat de bzb.ro.

4 luni este cel mai optimist termen în care se poate semna parteneriatul între Primăria Brașov, Consiliul Județean și primăria Ghimbav.

Previous Story

Brasov: Medicul Ioan Oprea a fost condus, ieri, pe ultimul drum. „Dacă nu-ţi plac copiii şi dacă nu pui suflet, nu ai reuşit nimic. Ai o senzaţie extraordinară atunci când faci o inimă să bată” spunea medicul într-un interviu

Next Story

Brasov: Vezi ce trebuie să faci dacă îți pierzi abonamentul RAT tip card