Zoo Brasov va avea un leopard de zăpadă în vârstă de 3 ani

Last Updated on decembrie 16, 2015 Grădina zoologică din Brașov va avea parte de o nouă atracție în curând, un leopard de zăpadă care ar urma să fie adus din Chișinău. Exemplarul este mascul şi are o vârstă de trei ani.

„Aşteptăm acum punctul de vedere al Asociaţiei Europene a Grădinilor Zoologice şi Acvariilor, apoi, dacă vom primi un răspuns favorabil, prin Direcţia Sanitar Veterinară Braşov, vom face demersurile necesare la Ministerul Agriculturii pentru a putea aduce animalul”, a explicat directorul Grădinii Zoologice Braşov, Alin Pînzaru, citat de bzb.ro.

feffe

Grădina zoologică a deschis și o „Zoofetărie”, o cofetărie cu animale. Aceasta are o capacitate de 40 de locuri, iar unicitatea locaţiei este dată de scaune, care au formă de animale. De asemenea, pentru ca nu cumva să se plictisească, copiii au la dispoziţie jocuri interactive, cofetăria fiind deschisă în fiecare zi începând cu ora 11.00.

[ads2]

Până acum, în incinta obiectivului de agrement nu există nici o unitate de alimentaţie publică, astfel că vizitatorii trebuie să îşi facă provizii de la chioşcurile din cartier mai ales dacă doreau să zăbovească mai mult.

Previous Story

Brasov: Ești de acord să fie tăiată o parte din pădure, în Răcădău, pentru construcția de blocuri?

Next Story

Corona Brașov creşte junioare de valoare. Au pus probleme unei echipe de liga naţională