Corona Brașov creşte junioare de valoare. Au pus probleme unei echipe de liga naţională

Last Updated on decembrie 16, 2015 Centrul de Junioare de la Corona Braşov cîştigă din ce în ce mai mult respect din partea cluburilor. Junioarele II de la Corona s-au descurcat foarte bine în amicalul cu HC Sebeş Alba, pierzînd destul de greu, scor 34-29. În plus în weekend aceleaşi junioare au cîştigat „Cupa King“, organizată de CSM Bucureşti.

„A fost un meci de care nu pot decît să mă bucur. Fetele s-au descurcat foarte bine în compania unei echipe de liga naţională, şi cred că dacă ar avea mai multă încredere în ele lucrurile ar sta şi mai bine. Au avut o atitudine foarte bună atît în faza de apărare cît şi pe atac. Am mare încredere în aceste fete şi sînt convinsă că vor evolua foarte mult“, a declarat antrenoarea Coronei, Mariana Tîrcă, citată de monitorulexpres.ro.

fefeef

Aceeaşi echipă de junioare II de la clubul braşovean a cîştigat weekend-ul care a trecut, turneul amical organizat de CSM Bucureşti. acolo unde, pe lîngă echipa gazdă au mai participat LPS Brăila, CSM Ploieşti şi Corona, care s-a şi întors acasă cu trofeul. Junioarele Braşovului au cîştigat cu scorul de 41-18 meciul cu LPS Brăila, cu 26-19 în faţa celor de la CSM Ploieşti şi cu 24-19 în meciul jucat cu CSM Bucureşti.

Previous Story

Zoo Brasov va avea un leopard de zăpadă în vârstă de 3 ani

Next Story

Brasov: REVOLTA în Răcădău! Locatarii vor să impiedice cu orice preț distrugerea pădurii pentru construcția a 7 blocuri și cer un REFERENDUM. Avocatul investitorului, o aroganță: Discuţia ar fi trebuit făcută înainte de 2011