„Si gara Brasovului poate fi de poveste”. Semnează aici petiția ca Gara să intre în proprietatea Brașovului

Last Updated on decembrie 9, 2015 Dacă Brașovul este un oraș de poveste de ce nu ar fi și Gara Brașov de poveste? A fost lansată o petiție online prin care se cere ca Gara să intre în proprietatea orașului deoerece Ministerul Transporturilor nu știe cum să o administreze.

„Milităm pentru ca Gara Brașov să intre proprietatea municipalității pentru a putea fi reabilitată, renovată, cu un design modern care să releve atmosfera orașului. O gară europeană pentru potențiala Capitală Europeană Culturală 2021.

Considerat oraș de poveste, capitala verde a țării, oraș care găzduiește evenimente sportive europene și care aduce mii de turiști anual, Brașovul este un municipiu care a continuat să se dezvolte și modernizeze. Ceea ce a rămas neschimbat este poarta pe care scrie “Bun venit” pentru mulți turiști, Gara. Îmbibată de mizerie, nesiguranță și întuneric, gara se evidențiază din ce în ce mai mult, având în vedere că infrastructura nu permite un aeroport”.

Petiția „Si gara Brasovului poate fi de poveste” poate fi semnată aici.

Recent, Gara din Brașov a fost controlată de OPC care a întocmit o listă consistentă cu neregulile întâlnite în stația CFR.

[ads2]

Zeci de persoane fără adăpost, majoritatea în stare avansată de ebrietate sau sub influenţa drogurilor, îşi fac veacul în gară. Deşi administratorii gării sunt obligaţi să asigure siguranţa călătorilor, nimeni nu-i deranjează pe oamenii străzii.

Vezi aici Video:

„Ditamai gara şi n-ai o sală de aşteptare. Eşti nevoit să stai două ore, aşa cum stau eu, pentru a lua trenul pentru Sibiu, să mănânc pe scaun, în frigul şi mizeria care este

Previous Story

Brasov: AMBITIE ! Parc dendrologic şi grădină botanică de 5 milioane de euro, la Râşnov

Next Story

Video Brasov: ATENTIE imagini socante. O masina de teren a fost facuta praf de un tren