Primăria Brașov a anunţat vedetele Revelionului din Piaţa Sfatului

Last Updated on decembrie 8, 2015 Primăria Brașov a anunțat vedetele care vor întreține atmosfera la petrecerea de revelion din acest an din Piața Sfatului.

În seara de 31 decembrie, publicul va fi încălzit de către trupa braşoveană Za Band, care este cunoscută ca o formaţie ce interpretează muzică de petrecere, dar şi alte genuri muzicale, urmând ca mai apoi Alexandra Ungureanu şi Crush să se ocupe de întreţinerea atmosferei. Petrecerea de Revelion va continua cu DJ Emil Lassaria şi Caitlyn, care îi vor dezgheţa pe cei prezenţi cu melodii ritmate de club, informeazp bzb.ro

Deocamdată, reprezentanţii Primăriei nu s-au hotărât dacă la cumpăna dintre ani vor marca momentul cu un show de artificii, cum de altfel s-a întâmplat în fiecare an până acum, sau braşovenii vor avea partea doar de un show de lasere.

[ads2]

Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, îi asigură însă pe braşoveni că momentul va fi marcat aşa cum se cuvine. Pentru organizarea spectacolelor şi concertelor din cadrul „Braşov oraş din poveste”, care au debutat duminică seara cu aprinderea iluminatului de sărbătoare, Primăria Braşov a cheltuit 160.000 de lei, mai scrie sursa citată.

Previous Story

Brasov: Confuzie cu „Salariul pentru câine”. Delia Botea a venit cu lămuriri

Next Story

Poiana Brasov: O familie de români stabilită în Norvegia a plătit 5.000 de euro pentru un sejur de Revelion. Este cea mai scumpă vacanta cumparata, anul acesta, de români care trăiesc în străinătate