Poiana Brasov: O familie de români stabilită în Norvegia a plătit 5.000 de euro pentru un sejur de Revelion. Este cea mai scumpă vacanta cumparata, anul acesta, de români care trăiesc în străinătate

Last Updated on decembrie 8, 2015 Poiana Brașov se dovedește prea mică pentru multitudinea de români cu bani sau turiști din străinătate. Din această cauză, de Revelion, stațiunea are prețuri foarte mari, comparabile cu stațiuni de renume din Europa. Nu este de mirare că hotelierii de aici sunt mulțumiți să lucreze la capacitate maximă 3-4 luni pe an, în restul timpului ei „vegetând”, nefăcând nimic să îmbunătățească oferta de activități din stațiune.

Potrivit wall-street.ro, o familie de români din Norvegia a plătit 5.000 euro pe un sejur în Poiana Brașov. Pachetul include un sejur de 10 zile pentru doi adulți și doi copii sub 6 ani, cu cazare, mese și cina festivă de Revelion incluse și a fost cumpărat de la agenția Paravion. Aceasta este cea mai scumpă vacanta cumparata, anul acesta, de români care trăiesc în străinătate.

gegege

digi24.ro spune că un sejur de cinci nopţi rezonabil în Poiana Braşov în perioada Revelionului vă poate costa puţin peste 1.100 de lei, la o pensiune de 3 margarete, cu masă în regim de demipensiune.

Pentru cei care au un cont suficient de solid, hotelierii au oferte pe măsură. Șase nopţi la 4 stele în Poiană costă 1000 de euro de persoană. E drept, în prețul mare intră multele facilităţi de la hotel, dar şi masa festivă din noaptea dintre ani. Prin comparaţie, cinci nopţi în celebra staţiune austriacă Innsbruck costă cel mult 6.300 de lei, de persoană, conform booking.com.

[ads2]

La vecinii bulgari e destul de piperat, dar tot nu se ajunge la preţurile din Poiană. Un turist care vrea lux dă 11.800 de lei pentru cinci nopţi la cinci stele, arată site-ul de rezervări turistice.

Dacă revenim în ţară, staţiuni mai ieftine sunt Rânca şi Arieşeni, de exemplu. La Rânca, un pachet turistic la 3 stele pentru 4 nopţi şi cinci zile costă 1.500 de lei. Iar, pe Valea Prahovei, preţurile pentru sejururi de cinci nopţi merg de la 800 de lei, la 3.875 de lei.

Previous Story

Primăria Brașov a anunţat vedetele Revelionului din Piaţa Sfatului

Next Story

Primăria Brașov va vinde Brazi de Crăciun. Vezi aici prețul: