Poiana Brașov: Petrece Revelionul pe partie. 40 de centimetri, măsoară stratul de zăpadă

Last Updated on decembrie 30, 2015 Revelionul pe pârtiile din Poiana Brașov poate fi o distracție extrem de plăcută. Dacă nu preferi înghesuiala din Piaț Sfatului poți merge la aer curat, în Poiană.
După o perioada în care temperaturile din Masivul Postăvarul au fost pozitive în cursul zilei, atingînd chiar şi plus 12 grade Celsius, de marţi vremea a început să se răcească, astfel că administratorii domeniului schiabil din Poiana Braşov au reluat lucrările pentru amenajarea pîrtiilor.

Azi, pe partea superioara a masivului Postăvarul, pîrtiile Drumul Roşu, Kanzel, Lupului, Subteleferic, Sulinar erau într-o stare foarte bună stratul de zăpadă măsurînd între 30 şi 40 de centimetri.

Potrivit administratorului public al municipiului Braşov, Miklos Gantz, citat de monitorulexpres.ro, de la începutul săptămînii au fost repornite şi tunurile de zăpadă artificială şi lăncile, iar dacă vremea va fi favorabilă, adică cu temperaturi negative, în primele zile ale lui 2016 vor fi deschise toate pîrtiile, de la un capăt la altul.
[ads2]

„Lucrăm la legarea pîrtiei Sulinar de Drumul Roşu, în partea care acum este funcţională, şi la prelungirea Drumului Roşu, pînă la gondolă. Asta înseamnă că în cîteva zile tot domeniul schiabil va fi utilizabil, şi se va putea ajunge pînă jos pe schiuri“, a spus managerul public Miklos Gantz.

Previous Story

Brasov: Revelion pe Tâmpa. Dacă vrei să vezi artificiile din Poiana și comunele învecinate

Next Story

RAT Brașov deschide mâine un call-center pentru sesizări. Vezi aici numărul de telefon la care poți face reclamații: