Brasov: Revelion pe Tâmpa. Dacă vrei să vezi artificiile din Poiana și comunele învecinate

Last Updated on decembrie 30, 2015 Brasovenii și turiștii care petrec noaptea de Revelion în oraș au acum o nouă opțiune, Revelion pe Tâmpa. Plecarea se va face de la ora 21.30 de la Modarom, anunță organizatorii, Braşovul Pedalează. De aici se va urca pe Drumul Serpentinelor.
„Dacă vreți să petreceți un revelion în aer liber și la înălțime vă propun să veniți să întâmpinăm noul an pe Vârful Tâmpa, să bem un pahar de șampanie sau de vin fiert, să mâncăm o felie de cozonac sau o prăjitură aduse în rucsac.

De acolo de sus nu vom vedea artificiile care nu se vor trage din Piața Sfatului dar le vom vedea pe cele din Poiana Brașov, din alte locuri din oraș și din comunele învecinate.

Așa că dacă nu v-ați propus altceva pentru noaptea de 31 decembrie vă așteptăm la ora 21:30 la Modarom de unde vom urca pe jos pe Drumul Serpentinelor, vom întâmpina pe vârf anul nou și apoi vom coborî înapoi în oraș tot pe jos.

[ads2]

Vă recomand să aveți la voi o lanternă și haine groase. Atenție că în 31 decembrie autobuzele și troleibuzele vor circula până la ora 21”, mai spun organizatorii.

Previous Story

RAT Brașov face o supriză celor care vor să petreacă Revelionul ca în New York, în Piața Sfatului: trage pe dreapta toate autobuzele. Sunteți invitați să mergeți pe jos

Next Story

Poiana Brașov: Petrece Revelionul pe partie. 40 de centimetri, măsoară stratul de zăpadă