Brașov: Se deschide un nou talcioc în oraș. Duminică

Last Updated on decembrie 15, 2015 Începând de duminică în zona fostului Stadion Municipal se va deschide noul talcioc al Brașovului. Lucrările la amenajarea acestei piețe sunt în toi, administratorul public al Braşovului, Miklos Gantz. Perimetrul de lângă Stadionul Municipal din faţa China Shop are 7.000 de metri pătraţi, iar în prezent se lucrează la nivelarea întregii suprafeţe şi la împrejmuirea acestei pieţe.

„Vom amenaja o piaţă publică cu regim provizoriu, unde îşi vor putea desface marfa atât persoanele fizice, cât şi alţi comercianţi. O parte din această piaţă este pe o platformă betonată, iar pe altă parte va fi piatră spartă, care va fi compactată.

effe

Preţul pentru acces în piaţă va fi de 2 lei metrul pătrat pe zi. Piaţa va fi împărţită în trei zone, respectiv o zonă unde vor fi tonete pentru vânzare, alta unde se va putea vinde din maşini, iar cea de-a treia, unde marfa va putea fi expusă pe jos”, a explicat Miklos Gantz, administratorul public al Braşovului, citat de bzb.ro.

[ads2]

De asemenea, clienţii care vor veni cu maşina la noua piaţă nu trebuie să îşi mai facă griji în privinţa parcării, deoarece există destule locuri în zonă.

Piaţa va fi deschisă numai în zilele de sâmbătă şi duminică.

Previous Story

Brasov: OFICIAL! S-a deschis prima parcare multietajată, subterană şi supraterană. Vezi cat este tariful:

Next Story

De ce am pierdut? „Un alt caiet slab a fost cel al Brașovului. Orașul a mers exact pe traiectoria turismului său și a pierdut, cum era de așteptat”, spune directorul Directiei Judetene pentru Cultura Sibiu