Brasov: Claudiu Tămârjan a fost CONDMANAT definitiv.Vezi aici pedepsa primită de fostul şef al Serviciului Rutier:

Last Updated on decembrie 16, 2015

Comisarul şef Claudiu Tămârjan, fostul şef al Serviciului Rutier Braşov, a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere, fiind vinovat de  trafic de influenţă şi instigare la abuz în serviciu. Completul i-a aplicat lui Tămârjan o pedeapsă de doi ani de închisoare la care a adăugat un spor de un an. Astfel, pedeapsa rezultantă este de 3 ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere.

În acelaşi dosar au mai fost judecaţi 11 agenţi de poliţie din Braşov, în primă instanţă, 10 primind pedepse cu închisoarea între un an şi un an şi jumătate, dar cu suspendare, doi patroni de firme (unul primind un an şi şase lunui închisoare cu suspendare pentru cumpărare de influenţă, altul fiind achitat), iar unul din directorii unui supermarket din Braşov a fost condamnat la un an închisoare, cu suspendare.

grgrgr

Unul dintre cei 11 agenţi de poliţie a decedat în timpul procesului, astfel că în cazul său procesul penal a fost întrerupt, informează mytex.ro

Comisarul şef Claudiu Tămârjan a fost şeful Serviciului Rutier timp de 10 ani, până la data arestării sale, în vara anului trecut.

Previous Story

Brasov: REVOLTA în Răcădău! Locatarii vor să impiedice cu orice preț distrugerea pădurii pentru construcția a 7 blocuri și cer un REFERENDUM. Avocatul investitorului, o aroganță: Discuţia ar fi trebuit făcută înainte de 2011

Next Story

Brasov: Concert MARE de colinde în Piata Sfatului, sâmbătă