Brasov: Apare „Coresi Avantgarden”, un nou cartier cu 3.000 de apartamente. Construcția începe în 2016

Last Updated on decembrie 17, 2015 Immochan, compania care a deschis mall-ul Coresi, trece la următoarea etapă: construcția unui cartier de 3.000 de apartamente, pe o suprafaţă de 46 de hectare. Locuințele vor fi construite în parteneriat cu Avantgarden Immo Invest iar cartierul va purta denumirea de Coresi Avantgarden.

 

„La deschiderea proiectului Coresi Braşov, am pornit la drum cu o promisiune: aceea de a nu construi doar metri pătraţi, ci de a crea noi spaţii de viaţă pentru locuitori. În alegerea partenerului am ţinut cont de calitatea proiectelor dezvoltate de către Avantgarden Immo Invest”, declară Tatian Diaconu, CEO al Immochan România, citată de businessmagazin.ro.

„Ne-am dorit să fim parteneri în proiectul Coresi, care a devenit deja o referinţă pentru oraş şi pentru braşoveni. Acesta este unic atât prin conceptul în sine, cât şi prin arhitectură şi integrarea în spaţiul urban. Ambiţia noastră este de a realiza  proiectul după cele mai avansate norme tehnice şi constructive din piaţă, aducând în parteneriat competenţele acumulate în peste zece ani de activitate”, spune Daniela Kasper, CEO  Avantgarden Immo Invest.

Complexul rezidenţial oferă perspectiva unică a doi parteneri cu expertize complementare: cea comercială şi cea rezidenţială. Proiectarea Coresi Avantgarden se va realiza după standarde BREEAM de dezvoltare durabilă şi respect al mediului înconjurător.

Coresi Avantgarden beneficiază de infrastructura rutieră dezvoltată recent, de proximitatea cu cel mai mare parc al oraşului, dar şi cu zona de activităţi terţiare şi universitare. Complexul va fi dotat cu echipamente destinate confortului locuitorilor săi – locuri de joacă pentru copii, parcări, spaţii comerciale şi de utilitate publică.

[ads2]

Coresi Avantgarden se adresează deopotrivă braşovenilor dar şi celor care doresc o locuinţă de vacanţă sau investitorilor dornici să-şi constituie un patrimoniu într-un oraş în continuă dezvoltare.

Complexul va include trei tipuri de locuinţe: de tip studio, apartamente de două şi trei camere.

Într-o primă fază, Coresi Avantgarden va prinde contur printr-un lot de 150 de apartamente, iar lucrările de construcţie vor începe în perioada martie-aprilie 2016. „Începând cu cel de-al doilea an, ritmul anual se va dubla sau tripla, în funcţie de capacitatea de absorbţie a pieţei”, adaugă Tatian Diaconu, CEO Immochan România.

Previous Story

Accident Brasov: Doua tinere au fost lovite de o masina in zona Vodafone, de pe DN 13

Next Story

Haide la schi! De Crăciun se va putea schia în Poiana Brașov