Accident Brasov: Tânără în comă după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni

Last Updated on decembrie 2, 2015 Un grav accident s-a petrecut aseară, în jurul orei 21 la Onix. O tânără în vârstă de 22 de ani a fost transportată în stare de comă la spital, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, informează mytex.ro.

Potrivit martorilor, victima traversa strada pe la o trecere de pietoni, când a fost lovită de un autoturism. Din nefericire, în urma evenimentului rutier, tânăra a suferit fractură craniană deschisă, fiind preluată de un echipaj SMURD şi transportată la spital în stare foarte gravă. Poliţiştii de la Rutieră fac cercetări, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Trecerile de pietoni din Brașov se dovedesc a fi cele mai periculoase din România. Costă așa mult construirea de pasaje subterane la trecerile de pietoni? Nu merită viețile brașovenilor?

[ads2]

O trecere de pietoni deosebit de periculoasă este pe strada Lungă. Pietonii care vor să traverseze zebra Lungă-Strada de Mijloc nu sunt în siguranță deoarece sunt mașini parcate pe trotuar și pe pista de biciclete. Două rânduri de mașini parcate blochează vizibilitatea șoferilor și a pietonilor.

ddd

Care sunt cele mai periculoase treceri de pietoni în Brașov?

 

Previous Story

RAT Brasov desființează mai multe linii de autobuz și troleibuz. Unifica si reduce traseul spre Livada Postei pentru alte linii

Next Story

De Moş Nicolae, Braşovul redevine Oraş din Poveste. Alex Velea va concerta în Piața Sfatului