Un club din Brasov se INCHIDE temporar. Buretele de izolare fonica este din acelasi material folosit de clubul care a ars in Bucuresti

Last Updated on noiembrie 2, 2015 10402504_1051668184878470_2389225490416569074_n

Incendiul din București i-a alertat pe patronii cluburilor din țară, iar o parte dintre ei au început renovările pentru a spori siguranța. Clubul Rockstadt din Brașov a anunțat pe pagina de facebook că își închide activitatea pentru o perioadă pentru reevaluarea conditiilor de siguranta.

Ca o reactie imediata a celor intamplate la Bucuresti, am decis reevaluarea conditiilor de siguranta aflate in clubul Rockstadt. Desi clubul dispune in acest moment de cai de iesiri in caz de urgenta, hidrant si stingatoare, la o analiza amanuntita asupra buretelui de izolare fonica, s-a constatat ca acesta face parte din aceeasi categorie de burete folosita in clubul Colectiv din Bucuresti.

In acest sens, vom intra in renovare pentru a inlocui intreaga suprafata de burete cu un material ignifug ce nu poate permite arderea. Mai mult, in club va fi montat un sistem de stingere cu sprinkele, in conformitate cu reglementarile europene aflate in vigoare.

[ads2]

Nu in ultimul rand, dorim sa mentionam ca luam absolut toate masurile de preventie aflate in actuala legislatie si mai mult, instalam si alte masuri pentru a fi absolut siguri ca niciodata nu ne vom afla in tragica situatie petrecuta la Bucuresti.

In ce priveste redeschiderea clubului, desigur, vom comunica oficial acest lucru in momentul in care toate detaliile vor fi puse la punct. Momentan, clubul va fi inchis pe o periodata de 10 zile, in functie de cand va ajunge comanda de burete ignifug, au scris pe facebook reprezentanții clubului Rockstadt.

Previous Story

Duminica, in Brasov, a fost mai frig decat la Varful Omu din Bucegi

Next Story

260 de braşoveni au vrut să doneze sânge pentru victimele din clubul Colectiv