Duminica, in Brasov, a fost mai frig decat la Varful Omu din Bucegi

Last Updated on noiembrie 2, 2015 kukuku

Municipiul Brașov a înregistrat ieri o temperatură mai scăzută decât pe vârful Omu, aflat la o altitudine de 2505 de metri. Brașovenii au suportat ieri o temperatură de minus 7 grade în timp ce în vârful muntelui s-au înregistrat temperaturi de minus 3 grade.

Prima zi a lunii noiembrie a debutat cu temperaturi sub limita îngheţului în întreaga zonă joasă a Transilvaniei, în vreme ce la munte s-au înregistrat chiar şi valori termice minime pozitive. Cea mai scăzută temperatură din ţară din această toamnă, de minus 11 grade Celsius, s-a înregistrat duminică dimineaţă, ora 6.00, la Miercurea Ciuc, informează bzb.ro

Cel mai frig în judeţul Covasna, minus 10 grade Celsius, a fost, duminică, la Întorsura Buzăului, iar cel mai cald, minus 4 grade Celsius, pe vârful Lăcăuţi, în timp ce în judeţul Braşov cel mai frig, minus 7 grade Celsius, a fost în municipiul Braşov, iar cel mai cald, minus 3 grade Celsius, la Vârful Omu (2505 metri).

În judeţul Alba, temperaturile minime ale dimineţii de duminică au fost cuprinse între minus 6 grade Celsius la Câmpeni şi 2 grade cu plus la Roşia Montana, în judeţul Sibiu au fost minus 6 grade Celsius la Dumbrăveni şi un grad la Bâlea Lac, iar în judeţul Mureş cea mai scăzută temperatură, de minus 6 grade Celsius, s-a înregistrat la Târgu Mureş şi cea mai ridicată, de 2,3 grade, la Târnăveni.

Previous Story

Fost Viceprimar al Brasovului catre administratia din Bucuresti: „Bai NESIMTITILOR macar nu incercati sa mintiti in fata intregii tari?” Primaria TREBUIA sa dea acordul de functionare al clubului dupa ce se primea avizul de la POMPIERI si ISU !

Next Story

Un club din Brasov se INCHIDE temporar. Buretele de izolare fonica este din acelasi material folosit de clubul care a ars in Bucuresti