Spital nou in Brasov? Mai intai vom avea o Asociatie, „Noul Spital al Brasovului”

vdvdvddvvdvdvdvd

Un spital nou în Brașov este dorit precum Aeroportul. Din păcate, Guvernul va spijini construcția a doar 3 spitale din fonduri europene, la Cluj, Craiova și Iași. Cum Primăria și Consiliul Județean nu dispun de fondurile necesare greu de crezut că se va construi așa ceva.

Totuși, doctorul Dan Grigorescu este optimist și crede că se va construi așa ceva în oraș. Un prim pas îl face prin înființarea unei asociații care să coordoneze acest demers. O şedinţă de constituire a Asociaţiei Noul Spital al Braşovului va avea loc luni, 23 noiembrie, de la ora 17.00 la Braşov Business Park.

„Întîlnirea va avea loc la Sala de conferinţ de la etajul I al Braşov Business Park, pe partea dreaptă, iar un video wall va funcţiona şi în holul central.

[ads2]

Estimăm ca întîlnirea să dureze pînă la orele 19.00-19.30, incluzînd şi cocktailul. Semnarea actului constitutiv şi a statutului vor fi precedate de o scurtă trecere în revistă a obiectivelor Asociaţiei şi de prezentarea celor 60 de membri fondatori, atît personalităţi ale lumii medicale, academice şi culturale, cît şi mari valori ale societăţii civile braşovene, a căror identitate vă lăsăm plăcerea să o aflaţi la sosire“, a anunţat dr. Dan Grigorescu.