REVOLTATOR ! Brasov: Soferul baut care a spulberat o femeie gravida pe trecerea de pietoni s-a angajat la primarie. De cand institutiile publice angajeaza criminali?

Last Updated on noiembrie 12, 2015 nhnhnh

Nimeni nu își poate explica de ce Primăria Cristian a decis să-l angajeze ca șofer pe cel care a spulberat o gravidă pe trecerea de pietoni, omorându-i bebeluşul din pântece? Instituțiile publice chiar trebuie să angajeze criminali?

Tânăra lovită este de luni întregi în comă şi are nevoie de o minune pentru a-şi reveni. Şoferul vinovat a făcut în premieră mărturii despre accident. “E cumplit. Eu traiesc cu trauma asta, am ramas traumatizat toata viata de acum incolo”, a spus Liviu Neculicioiu.

În urmă cu jumătate de an, Liviu Neculicioiu a urcat băut la volan şi a spulberat-o pe Iulia, o tânără însărcinată în 8 luni, chiar pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a petrecut în localitatea Cristian, din judeţul Braşov, informează romaniatv.net.

Culmea, bărbatul s-a reangajat acum ca şofer la primăria din Cristian. Procesul său se judecă încă, el a primit în primă instanţă o pedeapsă de 2 ani şi 3 luni de închisoare cu suspendare.

[ads2]

“Pentru moartea unui copil nevinovat este foarte putin. Noi facem puscarie in spitale, el sta acasa cu familia, copiii. Noi dormim prin spitale, e foarte greu”, a declarat soţul femeii.

Bebeluşul tinerei lovite a murit la 3 zile după ce a fost scos de urgenţă din pântecele mamei. Iulia este de 5 luni în comă şi are nevoie de zeci de mii de euro pentru o operaţie la Viena.

Previous Story

Brasov: Crosul 15 Noiembrie 1987 are loc si in acest an

Next Story

Brasovul, din nou Oras din Poveste. Au inceput pregatirile de Craciun. Brasovul va fi din nou cel mai FRUMOS oras impodobit din România