Explozie Brasov: Un angajat al fabricii de paine a decedat vineri dimineata. „O explozie de a duduit blocul pur si simplu”

Last Updated on noiembrie 6, 2015 În urma exploziei de aseară de la fabrica de pâine Vel Pitar, aflată în apropierea stadionului unde se desfășura meciul de fotbal dintre FC Brașov și CSM Râmnicu Vâlcea, o persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite.

Pacientul a murit pe masa de operație, vineri dimineață. Celelalte cinci victime sunt în continuare internate. Zece angajaţi erau în zona de morărit în acel moment alături de un client. Explozia a fost atât de puternică, încât pereții au fost spulberați într-o anumită parte a morii, iar pe stradă au ajuns geamuri și moloz.

Un bărbat care locuiește peste drum de fabrică a spus că a auzit o explozie puternică și un fum alb, apoi a fost o flacără imensă și apoi mult fum. „O explozie de a duduit blocul pur și simplu”, spune bărbatul, pentru digi24.ro.

[ads2]

Vezi aici Video cu momentul exploziei:

“Se pare că e din cauza pulberii de făină care s-a acumulat, din cauza faptului că ventilația nu a fost cea care trebuia, la parametrii normali. Din cauza acestor pulberi care intră și în contact cu haine sau cu echipament se produc scântei și, de aici, explozia care s-a produs”, a spus primarul Brasovului, George Scripcaru.

Previous Story

We’re not a one to saddle up and run, Bonanza

Next Story

Explozie Brasov: ISU a constatat nereguli grave la fabrica de paine la un control din noiembrie 2013. De ce nu a fost inchisa fabrica pana la remedierea neregulilor? De ce o astfel de bomba a fost lasata sa explodeze?