Brasov: Peste 7.500 de persoane doresc asa ceva pe muntele Tampa. Cand il facem? :)

Last Updated on noiembrie 18, 2015 Peste 7.500 de persoane doresc ca pe muntele Tâmpa să fie amplasată o decorațiune de Crăciun sub forma unui brad. Chiar dacă trebuie multe becuri și un cablu electric foarte lung brașovenii cred că ar fi un lucru foarte frumos pentru Brașov.

Pe 7,500 de persoane pe Facebook au dat LIKE, pe toate paginile și conturile pe care a fost distribuit. Binențeles, comentariile au fost pro și contra. (PS: asteapta 2-3 secunde sa apara postarea de pe Facebook)

Brasov: Vrei ca Tâmpa sa fie impodobit asa? Mo Ca: Chestia asta se poate face la noi in Brasov …avind ca virf sigla orasului.. si sa fie vizibil din Piata Sfatului… Citeste detalii aici:

Posted by Brasov cel mai frumos oras din Romania on Friday, November 13, 2015

Comentarii de pe Facebook:

Daniela ZarchieviciDaniela Zarchievici Mai bine asa ,decat sa te pui pe taiat vreun brad batran,doar pentru ca este mare.
Isabella Duicu PalowitchIsabella Duicu Palowitch Brasovul are o frumusete unica in lume si demnitate si istorie. Imaginea asta aduce prea mult a parcurile de amuzament ieftin. Plus cheltuiala si pericolul de foc sunt realmente aspecte negative. Daca sunt fonduri, sunt sigura ca ar fi multi copii care s-ar bucura mai de graba sa aiba cadouri utile. Turistilor oricum le place Brasovul asa cum este fara acest adaos.
Cristian MocanuCristian Mocanu Da as vrea sa fie foarte frumos
Monica MarinescuMonica Marinescu Ptr sarbatori orasul nostru merita ceva deosebit chiar daca se cheltuiesc ceva bani mai ales ca daca va informati nu costa “enorm de mult”si sigur bulgarele de sare nu va cadea si nu va arde Tampa, sa fim seriosi
Anca NiculinAnca Niculin Mie imi aminteste de vremea cind pe Timpa era scris STALIN cu pomi de soi diferit de cei care formau padurea naturala. Se vedea de departe, din tren cind treceai pe linga Brasov.
Romeo DojaRomeo DojaAr fi ceva unic in Europa,dar cum facem?munca volunt.? trebuie sa l facem si cel din p.ta Sfat. nu chiar atit de mare, dar ar fi bine.

Pana cand se face asa ceva, ne „multumim” anul acesta cu un brad în Piața Sfatului înalt de 28 de metri.

El a fost instalat marți noapte și urmează ca în perioada următoare să fie împodobit.
[ads2]
În interior (pe tulpină și ramuri), acesta va fi decorat cu 50 de șiruri luminoase cu leduri și flash-uri, identice celor care vor forma perdeaua de lumini de pe strada Republicii. De asemenea, vor fi montate 40 de sfere luminoase 3D, 60 de conuri luminoase, 40 de ghirlande cu leduri pe verticală (fiecare cu o lungime de 25 de metri).

În spirală, vor fi 250 de șiruri cu ţurțuri de 0,5 metri luminoși cu flash-uri și alte 100 de șiruri cu țurțuri de 1,5 metri. Vârful va fi „dinamic”. De asemenea, vor fi și decorațiuni „de zi”, adică beteală aurie și roșie, globuri și steluțe.

Previous Story

Brasov: INCENDIUL de la hotel Kronwell, de la Gara, a fost stins rapid

Next Story

ALERTA in Brasov: A DERAIAT un tren plin cu motorina. Sinele au fost smulse din pamant