Brasov: Iulia Ganea a fost operata pe creier, dar e tot in stare grava si are nevoie de ajutorul tau

Last Updated on noiembrie 7, 2015

mmmmmm
Zilele trecute, Iulia Ganea, tânăra din Cristian, care a fost spulberată pe trecerea de pietoni anul acesta, a fost supusă unei intervenții chirurgicale pe creier. Cine dorește să o ajute o mai poate face donând în contul în contul: Laurenţiu Florin Ganea. BCR – RO25RNCB0318029686080001. Primăria Cristian a aprobat un ajutor de 15.000 de euro pentru Iulia, iar din acţiunile anterioare, inclusiv cu sprijinul colegilor de la SMURD din cadrul ISU, s-au strâns peste 7.000 de euro. Ar mai fi nevoie de circa 14.000 de euro, pentru patru săptămâni de recuperare neurologică la Viena, informează mytex.ro.

„Operatia Iuliei a reusit, nu au existat incidente..foarte greu si-a revenit din anestezie, ne-a dat emotii tuturor. A fost nevoie sa ramana pe ATI si intr-un final, a reusit si s-a stabilizat. Semnele sunt mici, dar importante. Noi ne bucuram ca a gasit putere si a depasit momentul. Se asteapta rezultatele, cert este ca nu vor exista rezultate imediate,dureaza pana se reface circuitul interior. Totul v-a fi de lunga durata, dar sanse sunt!” a scris pe Facebook, sotul, Ganea Laurentiu

Previous Story

Explozie Brasov: ISU a constatat nereguli grave la fabrica de paine la un control din noiembrie 2013. De ce nu a fost inchisa fabrica pana la remedierea neregulilor? De ce o astfel de bomba a fost lasata sa explodeze?

Next Story

Brasov: Controale in baruri si cafenele sambata noaptea