Brasov: „Îl iert dacă se implică în salvarea soţiei mele”, Laurenţiu Ganea, soţul tinerei care se află în comă

Last Updated on noiembrie 18, 2015

ffff
iviu Neculicioiu (foto stânga), Laurenţiu Ganea (foto dreapta)

Laurenţiu Ganea, soţul tinerei care se află în comă de jumătate de an după ce a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni în comuna Cristian, a fost în această săptămână invitat la emisiunea lui Teo de la KanalD, unde a vorbit despre relaţia pe care o are cu şoferul care a produs accidentul.

Pompierul braşovean a povestit că Liviu Neculicioiu, consăteanul care a condus băut şi a accidentat-o pe Iulia, cea care urma să-i dăruiască un copil, i-a promis în primă fază că îi oferă 10.000 de euro.

„Era beat, poate nu judeca. Era aproape de comă alcoolică. El nu a păţit nimic atunci, doar soţia mea a avut nevoie de îngrijiri medicale”, a declarat Laurentiu la Kanal D, citat de bzb.ro

„Dacă nu era băut, poate avea altă reacţie la volan. A luat nouă luni cu suspendare pentru că mi-a omorât copilul. Pentru că s-a urcat beat la volan a primit doi ani.

Nu am nevoie de bani, nu mă încălzesc cu nimic. Eu vreau să se recupereze soţia mea. Nu îl vreau după gratii.

[ads2]

Eu îl iert dacă va umbla pentru soţia mea, sufleteşte îl voi ierta dacă va căuta clinici de recuperare, să se implice cumva pentru soţia mea.  Nu am vorbit cu el, nici nu cred că avem voie. El personal nu şi-a cerut niciodată scuze. Soţia dânsului a venit la mine, am stat de vorbă”, a spus Laurenţiu Ganea.

Liviu Neculicioiu este liber de aproximativ două luni, iar de o lună şi-a reluat activitatea la Primăria Cristian, unde este angajat.

Previous Story

Video Brasov: Bradul de Craciun a ajuns in Piata Sfatului

Next Story

Brasov: INCENDIUL de la hotel Kronwell, de la Gara, a fost stins rapid