Video Brasov: Ursuletul lui Mr. Bean a fost donat primului muzeu al ursilor de plus de la Rezervatia Libearty

Last Updated on octombrie 20, 2015 jujujuju

În 10 ani, Rezervația Libearty de la Zărnești, a salvat85 de urși de la administratori de circ sau restaurante care-i dețineau ilegal. Pentru a aniversa cei 10 ani de funcționare, aici a fost deschis primul muzeul al ursuleţilor de pluş din România.

„Sâmbătă am deschis primul Muzeu al Urşilor de Pluş din România. Sperăm să fie o atracţie nouă pentru toţi vizitatorii şi să aducă zâmbetul pe buzele tuturor celor care intră, tineri sau vârstnici, să ştie că ursul de pluş este jucăria cea mai vândută din lume şi cea mai îndrăgită”, a explicat sâmbătă, Cristina Lapis, preşedintele „Asociaţia Milioane de Prieteni” Braşov, citata de rttbrasov.ro.

La eveniment au luat parte şi invitaţi de seamă pecum Hella Brice, soţia regretatului actor Pierre Brice-Winnetou, care a participat la deschiderea sanctuarului, în 2005, şi actriţa din “Harry Potter”, irlandeza Evanna Linch.

[ads2]

Pe lângă cei doi urşi giganţi oferiţi de Casa Regală Britanică, în Muzeul Urşuleţilor de Pluş mai pot fi văzuţi Winnie the Pooh, Ballo, Molly mireasa, Bruce motociclistul, Auguste pictorul sau poliţistul Bobby. Unii au fost donaţi de celebrităţi, aşa cum a fost şi cazul lui Mr Bean.
Vezi aici Video:

200 de ursuleți de pluş au fost donați până acum.

Previous Story

Accident Brasov: Vezi aici Video cu masina prabusita in rapa. Imagini SOCANTE

Next Story

Brasov: A doua zi de controale la BRINTEX. Marfa CONFISCATA in valoare de 1 MILIARD de lei