Brasov: A doua zi de controale la BRINTEX. Marfa CONFISCATA in valoare de 1 MILIARD de lei

Last Updated on octombrie 20, 2015

foto: Robert Frunzescu
foto: Robert Frunzescu

ANAF a continuat și astăzi controalele de la Complexul Comercial Brintex. Inspectorii au inventariat marfa cu probleme după care au aplicat procedura de confiscare. Valoarea: 1 MILIARD de lei.

„Curg amenzile pentru comercianți. Au confiscat multă marfă. Nici măcar nu au apucat să verifice toți comercianții. Nimeni nu este în regulă, îți dai seama”, a precizat pentru mytex.ro un angajat al complexului, care a dorit să-și păstreze anonimatul.

Numărul magazinelor deschise a rămas aproximativ același ca ieri, operatorii economici afisând mesaje precum „Probleme personale” sau „Concediu legal”.

[ads2]

În cazul celor care au „probleme persoanele”, inspectorii antifraudă le vor sigila magazinele, iar pentru a-și recupera marfa, comercianții trebuie să se prezinte la ANAF Sibiu. Totodată, reprezentanții Agenției Naționale pentru Administrare Fiscală au precizat că ruperea sigiliului se pedepsește cu închisoarea. Cei plecați în „concediu legal” vor trebui să prezinte la întoarcere toate actele, inclusiv planificarea de concediu.

Interesant este că în Complexul Brintex, inspectorii ANAF sunt de la Sibiu, probabil pentru a evita înțelegerile între inspectorii din Brașov și comercianți.

 

Previous Story

Video Brasov: Ursuletul lui Mr. Bean a fost donat primului muzeu al ursilor de plus de la Rezervatia Libearty

Next Story

Brasov: BLAT la Brintex intre ANAF si comercianti? „Sa vezi dimineata cum fug ca potarnichile”