O parte din Brasov fara apa calda si caldura. Tetkron se pregateste de FALIMENT !

Last Updated on octombrie 6, 2015 Luni, Adunarea Generală a Acționarilor Tetkron, (majoritatea consilieri locali) au discutat despre oferta de reeșalonare a datoriilor propusă de Bepco, furnizorul de agent termic.

De frica DNA sau din calcule economice, consilierii locali au respins oferta Bepco și iau în calcul intrarea în faliment a societății Tetkron. În aceste condiții, brașovenii racordați la sistemul centralizat de căldură nu mai au nicio o șansă.

Pentru ieșirea din faliment, Tetkron trebuie să propună un plan de reorganizare ceea ce, obligatoriu, presupune un furnizor de agent termic. Adică Bepco. Greu de crezut că va veni altă firmă să-și construiască capacități de furnizare a agentului termic.

Cum Tetkron și Bepco nu se mai înțeleg, falimentul Tetkron seamănă tot mai mult cu ștergerea urmelor.

„Ne-am întâlnit un număr important de consilieri locali pentru a dezbate pe marginea propunerii făcute pe parcursul săptămânii trecute de către Bepco, privind reeşalonarea datoriei de plată.

Am luat în considerare toate aspectele legate de acea ofertă şi dorim să reevaluăm situaţiile date. În acest sens, am soliciat firmei de avocatură cu care lucrăm un punct de vedere privitor la eventualitatea intrării în insolvenţă a societăţii Tetkron. Chiar dacă nu ne dorim acest lucru, trebuie să fim pregătiţi pentru orice”, a explicat marţi, Ciprian Bucur, viceprimarul Municipiului Braşov, citat de rttbrasov.ro.

Previous Story

Brasov: Recrutari pentru nave de croaziera. Salariile pot ajunge pana la 3.000 de dolari

Next Story

Asociatia „Catharsis” Brasov acuza Guvernul Ponta de … CRIMA morala si îl va da in judecata