Brasov: Tex Fm se alatura Campaniei de sustinere si strangere de fonduri „Orice pentru viata Iuliei”!

Last Updated on octombrie 23, 2015 veveveevevve

„Ascultă, donează și salvează viața Iuliei”! este sloganul sub care Tex Fm, îndeamnă toți brașovenii și nu numai, să contribuie printr-un efort cât de mic, la strângerea sumei de 40.000 de euro de care Iulia are atât de mare nevoie, pentru supraviețuire și recuperare. Împreună putem aduce aportul nostru la șansa Iuliei.

În 18 mai 2015, Iulia a fost grav lovită de o masina pe trecerea de pietoni.
Şoferul Liviu Neculicioiu care a provocat accidentul este angajat al Primăriei Cristian şi avea atunci o alcoolemie de 1,7. Acesta a lovit-o pe Iulia pe o trecere de pietoni din comuna Cristian, smulgând-o din mâna soţului ei. Bărbatul a fost condamnat la doi ani şi trei luni de închisoare cu suspendare şi timp de trei ani nu are voie să conducă un autovehicul.

Însărcinată în luna a opta, tânăra viitoare mămică nu a reușit să își vadă copilașul. Născut prin cezariană, la recomandarea medicilor, acesta nu a reușit să supraviețuiască decât trei zile. De atunci, adică de cinci luni, Iulia este în comă și se luptă pentru viața. Este tetraplezică, hrănită artificial, iar medicii sunt rezervați cu privire la șansele ei de supraviețuire. Soțul și familia speră să reușească să o ducă pe Iulia la o clinică din Viena, unde șansele ei de supraviețuire și de recuperare ar fi mai mari, dar au nevoie de 40.000 de euro.

Pentru a încerca să strângă acești bani, familia și prietenii au creat pagina de Facebook „Orice pentru viața Iuliei”.

Toate persoanele care vor să o ajute pe Iulia, pot dona în contul deschis la BCR, RO25RNCB0318029686080001, pe numele soțului acesteia, Laurențiu Florin Ganea.

Previous Story

Brasov: Victor Ponta isi bate joc de medicii si asistentele din oras si îi obliga sa ia banii de la medicamente, materiale sanitare sau hrana bolnavilor

Next Story

Brasov: Vulpoiul Foxy, mascota de la 7 Scari