Brasov: Sens unic la Modarom. Vezi alte modificari pe strazile din oras:

Last Updated on octombrie 12, 2015 Primăria Brașov demarează în aceste zile ample modificări în traficul din oraș pentru fluidizarea circulației. În intersecția de la Complexul Bartolomeu se va desființa trecerea de pietoni între strada Stadionului și Complex iar trecrea din faţa Gării Bartolomeu va fi mutată mai aproape de sensul giratoriu.

Pentru a pregăti deschiderea parcării supraetajate de la Spitalul Militar vor fi desființate parcările longitudinale de pe strada Dobrogeanu Gherea din dreptul magazinului Star. Va fi desființată și zona verde din partea dreaptă.

„În urma efectuării acestor lucrări va mai rezulta o bandă de circulaţie pe care se vor încadra autoturismele care urmează a vira doar la dreapta. Pe această arteră, pe sensul de mers spre Prefectură vor mai fi două benzi pentru şoferii care vor să meargă înainte, iar una pentru cei care intră pe Dobrogeanu Gherea de pe Nicolae Bălcescu”, a explicat administratorul public al Braşovului, Miklos Gantz.

foto: Andrei Paul
foto: Andrei Paul

Nu în ultimul rând, pe tronsonul de stradă dintre Colegiul Unirea şi Modarom va fi desfiinţat sensul dublu, urmând să fie reintrodus sens unic dinspre magazinul Star spre B-dul Eroilor. Deocamdată, şantierul de la Gară ce vizează amenajarea unei staţii special pentru cursele de navetă mai aşteaptă.

Previous Story

Brasov: Nunta si Botez intrerupte de pestele servit la Casa Venus. Vezi cine ar fi vinovatii, in opinia sefului OPC:

Next Story

Brasov: Asociatiile de proprietari AMENINTA ca merg la Primarie sa ceara socoteala pentru ca nu au caldura in apartamente