Brasov: Nunta si Botez intrerupte de pestele servit la Casa Venus. Vezi cine ar fi vinovatii, in opinia sefului OPC:

Last Updated on octombrie 12, 2015 Sâmbătă seara, la Casa Venus o nuntă și un botez au fost oprite din cauza intoxicării cu pește stricat. Casa Venus se apără și spune că toate alimentele au fost cumpărate în termenul de valabilitate iar Protecția Consumatorului spune că problema ar putea fi  la producătorul de pește sau la angajații sălii de nuntă care ar trebui să aibă analizele făcute la zi.

„Este posibil ca problema să fie cu producătorul de peşte, deoarece, conform etichetelor, peştele era în termenul de valabilitate. Pe de altă parte, ar putea fi o problemă şi la angajaţii de la bucătărie, care trebuie să aibă carnetele de sănătate în regulă. Rezultatul anchetei ne va spune cu exactitate unde a fost problema“, a precizat Sorin Susanu, Şeful CRPC Braşov, citat de Monitorul Expres.

Casa Venus a reacționat pe Facebok: „Buna ziua dragi clienti. Asteptam si noi cu nerabdare rezultatele analizelor. Tinem sa mentionam doua aspecte:

1. Orice produs cumparat pentru consum la Complex Casa Venus este sau proaspat sau congelat in termene legale.Mancarea a fost preparata inaintea evenimentului si nici un produs nu a avut semnalmente de detiriorare (in asa cazuri si le-am avut – am returnat marfa si am inlocuit-o)

2.Nu am luat bani pentru meniurile sarbatoritilor – nici la Adora, nici la Crystal. Toata mancarea a fost aruncata la gunoi! Noi tinem la clientii nostri si la oameni in general! Nu vream sa riscam cu sanatatea nimanui! Ne cerem scuze inca odata pentru situatia creata fara precedent tuturor implicatilor.Cu stima si respect. Echipa Casa Venus”.

Mai mulți brașoveni au comentat pe pagina Casei Venus:

Stefania Nicoleta Stefania Nicoleta Tu cu mine vorbești ? Eu am fost la nuntă sambata si acolo sa ținut la Casă Venus . Toți invitați sau plâns de la peste iar, dincolo era botez ,și același lucru au patit si eu tot de la peste și la botez au ramas 6 persoane la nuntă unde am fost eu au mai rămas persoane .

 

Lucian RocaLucian Roca Mi-e greu sa cred ca si cei de la nunta si cei de la botez au mancat acelasi piscot vechi la aceeasi ruda. Practic au fost doua evenimente diferite cu oameni diferiti. Singurul lucru in comun la cele doua evenimente a fost mancarea. Doua rude de ale mele care au fost la botez , au mancat doar aperitiv si peste, dupa care s-au mutat la spitalul de boli infectioase Brasov, unde au mai gasit si alti meseni, in jur de 19 persoane. Ca o paranteza, rudele mele au mers direct la sala, fara sa manance piscoturi vechi inainte.
Sorin Susanu, șeful CRPC Braşov, a mai spus că agentul economic respectiv nu este unul problematic, fiind rareori sesizate nereguli, însă vor fi verificate toate aspectele care ar fi putut duce la nefericitul eveniment

[ads2]

 

Stefania Nicoleta Stefania Nicoleta Să va fie rușine pentru ca ati stricat o nuntă frumoasă aseară rușine Casă Venus trebuia să fie o nuntă frumoasă și ati reuzit să stricați totul mare rușine și jos Casa Venus .

 

Alina Gabriela Alina Gabriela Aparent nu conducerea e de vina, ca un bucatar a preparat acel peste stricat, dar acea persoana trebuie sa plateasca, daca i s-a impus de catre conducere sa foloseasca peste le stricat sa spuna iar daca l-a lasat afara, l-a folosit asa stricat sa raspunda penal. S-a lasat cu spitalizare, a fost pusa in pericol sanatatea oamenilor. Cat desre nunta i-as da in judecata pentru prejudiciu si nu as mai plati nimic.
Previous Story

Brasov: Vezi aici Video cu nuntasii carora li s-a facut rau la Casa Venus

Next Story

Brasov: Sens unic la Modarom. Vezi alte modificari pe strazile din oras: