Brasov: BLAT la Brintex intre ANAF si comercianti? „Sa vezi dimineata cum fug ca potarnichile”

Last Updated on octombrie 21, 2015

foto: Robert Frunzescu
foto: Robert Frunzescu

Lovitura de teatru in această dimineață la Brintex. În a treia zi de control ANAF, comercianții au venit și au luat marfa din magazine. Au îndesat-o în grabă în dube și au plecat. Nici un inspector ANAF sau jandarm nu s-a aflat la Brintex timp de o oră cât a durat acțiunea.

După cum era de așteptat, într-un final, comercianții din Brintex au găsit o modalitate de a scăpat de amenzile drastice și de confiscarea mărfii fără acte informează în exclusivitate mytex.ro. Ei au venit dimineața devreme la complexul comercial și și-au luat marfa pe care cel mai probabil nu au înscrisă în acte, îndesând-o în mașini.

„Să vezi dimineața cum fug ca potârnichile”, a declarat sursa mytex.ro din interiorul complexului. Toată acțiunea a durat circa o oră, înainte ca inspectorii antifraudă să ajungă la complexul comercial.

foto: Robert Frunzescu
foto: Robert Frunzescu

Deși în comunicatul remis de ANAF s-a precizat că magazinele controlate vor fi monitorizate 24 de ore din 24, atât astăzi cât și marți dimineață operatorii economici cu standuri în Brintex au prins „o portiță” de scăpare între orele 6.50 și 7.50. A fost blat?

[ads2]

Potrivit unor surse din interiorul magazinului, atât marți cât și miercuri nici un inspector antifraudă nu a monitorizat activitatea din magazin pe timpul nopții.

ANAF a demarat luni campania „Cristal” prin care dorea să curețe marile depozite de evazioniști. Se pare că acest „Cristal” a fost spart după două zile.

Previous Story

Brasov: A doua zi de controale la BRINTEX. Marfa CONFISCATA in valoare de 1 MILIARD de lei

Next Story

Brasov: Consiliul Local plateste datoria pentru apa calda dar furnizarea depinde de alte doua conditii