Aeroportul Brasov: Consiliul Judetean va cere 40 de MILIOANE de euro de la Guvern pentru finalizarea lucrarilor. Îi vom primi vreodata?

Last Updated on octombrie 28, 2015 ​Camera Deputaților a votat în această dimineață legea care permite ca terenul de la Institutul Cartofului să treacă în proprietatea Consiliului Județean pentru construcția Aeroportului. În această dimineață a avut loc o ședință la Consiliul Județean în care vicepreședintele CJ a declarat că va cere 40 de milioane de euro de la Guvern pentru finalizarea aeroportului.

Consiliul Judeţean vrea să oficializeze şi parteneriatul cu Primăria Braşov, care va fi unul de tip public-public. „Avem o rugăminte şi am avut o discuţie şi cu municipalitatea, care este de acord să formalizăm un parteneriat public-public între Primărie şi forul judeţean, pentru că nu contează dacă noi ne vom asocia formal sau nu. Este normal acest lucru deoarece aeroportul va intra în patrimoniul Primăriei”, a explicat miercuri, Claudiu Coman, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, citat de rttbrasov.ro.

După evaluarea stadiului actual de fezabilitate şi pe baza resurselor financiare pe care le mai deţin pentru continuarea lucrărilor, autorităţile judeţene au calculat că ar mai avea nevoie de 40 de milioane de euro, bani pe care vor să-i obţină de la Guvern.

„Consiliul Judeţean, la recomandarea domnului prefect, printr-o scrisoare oficială, o să solicite ca în bugetul de anul viitor să fie prinsă suma de 40 de milioane de euro, pentru activităţi care ţin de Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav”, a adăugat astăzi, liberalul Claudiu Coman.

[ads2]
Vezi aici Video:

Credeți că Guvernul Victor Ponta va da vreun leu pentru finalizare aeroportului din Brașov?

 

Previous Story

Aeroportul Brasov. Vot FINAL! S-a APROBAT transferul terenului in proprietatea Consiliului Judetean. Ne mai trebuie 50 de milioane de euro si-l facem!

Next Story

Amintiri din Brasov: Nicolae Ceausescu in Schei si la Biserica Sfantul Nicolae, 1967