Victor Ponta: Brasovenii sunt necivilizati, barbari, xenofobi si sovini. Ce care nu vor imigranti in România. El se declara civilizat

Last Updated on septembrie 9, 2015 Victor Ponta îi jignește dur pe românii care nu doresc imigranți în țară. El îi numește barbari, xenofobi si sovini, considerându-se civilizat, în ton cu vremurile.

“Nu mai mă interesează acum dacă pierd sau nu voturi, mă interesează să spun un lucru, care e important. Nu îmi place şi mă desolidarizez de noul val care se stârneşte în România, de xenofobie, de şovinism, că nu vrem pe nimeni din afară, să luptăm să nu primim niciun străin în România.

 

Eu cred că suntem o societate evoluată şi civilizată şi accesele astea de barbarie pe care le văd şi la oameni politici şi le văd şi pe Facebook şi prin alte zone, la organizaţii de studenţi, cred că nu fac cinste României şi nu ne arată o societate europeană. (…)

Aş vrea să ne comportăm ca oameni faţă de alţi oameni. Am văzut poziţii şi manifestări în ultimele zile care pe mine mă ruşinează, că în România secolului XX oamenii pot să gândească aşa”, a declarat Ponta, la începutul şedinţei de guvern, informează stiripesurse.ro.

Previous Story

FC Brasov s-a calificat in 16-imile Cupei României dupa victoria cu Paulesti

Next Story

Amintiri din Brasov: Livada Postei cu multi copaci. Anii ’90?