FC Brasov s-a calificat in 16-imile Cupei României dupa victoria cu Paulesti

Last Updated on septembrie 9, 2015 FC Braşov şi Unirea Tărlungeni au reușit calificare în 16-imile Cupei României. La Tărlungeni, elevii lui Dan Bona s-au distrat cu Gloria Buzău, scor 5-0. Golurile victoriei braşovenilor au fost marcate de Liviu Nicolae(21,81), Petra (37), Şerban (86) şi Sorin Marin (89).
FC Braşov nu a avut un meci uşor cu amatorii de la Păuleşti. Stegarii au condus cu 2-0 şi 3-1, dar pe final au tremurat serios, prahovenii ratînd două ocazii imense de a trimite meciul în prelungiri!

 

Pentru braşoveni au marcat Rusu (25) şi Ianc (29 – pen., 52), iar pentru Păuleşti au punctat Ciobanu (43) şi Butufei (84 – pen.), informează Monitorul Expres.

În faza următoare a Cupei României, vor participa cele 18 echipe calificate din faza a V-a, plus 14 echipe din Liga 1. Tragerea la sorţi va avea loc vineri,la ora 12.00, la Casa Fotbalului.

În altă ordine de idei, după plecarea lui Cosmin Bodea, oficialii „stegari” au decis să îl numească în funcția de antrenor prinicpal de Adrian Szabo, proaspăt deținător al licenței PRO.

Szabo nu a vrut să vorbească despre noua sa misiune înainte de prezentarea oficială, care va avea loc mâine, declarând scurt pentru mytex.ro:

„Cel mai important obiectiv pe termen scurt este ca jucătorii să își recapete încrederea în forțele lor. Sunt convins că putem face o treabă bună împreună, este un lot cu care se pot reuși lucruri frumoase. Situația nu este nici pe departe una foarte gravă, abia a început campionatul. Am luat deja contact cu jucătorii, am discutat cu unii dintre ei și am căzut de acord că lucrurile pot merge bine pentru noi”.

Previous Story

Brasov. Politistul cu umor Marian Godina: „Pe centura Brasovului, pe la 11 dimineata, un taximetrist se indrepta spre casa”. Citeste toata povestea:

Next Story

Victor Ponta: Brasovenii sunt necivilizati, barbari, xenofobi si sovini. Ce care nu vor imigranti in România. El se declara civilizat