Corona Brasov, victorie clara la Craiova

Last Updated on septembrie 14, 2015

Corona Brașov a câștigat meciul din deplasare împotriva celor de la  SCM Craiova, din etapa a patra a Ligii Naționale la handbal feminin, cu scorul de  33-27 (20-15).

Golurile formației de la poalele Tâmpei au fost marcate de: Zamfir – 11, Pricopi – 7, Cartaș, Ciuciulete, Dincă și Berbece – câte 3, Neagu – 2, Briscan – 1.

„Este o victorie care ne bucură, dar mai e mult de muncă. A fost un joc în care s-a văzut o schimbare la atitudine, dar încă avem greșeli pe care trebuie să le eliminăm cât mai repede. Mă bucur pentru junioarele care au evoluat în meciul de la Craiova. Am avut posibilitatea de a le ține mai mult în teren și le felicit pentru felul în care au jucat. Trebuie să lăsăm acest meci în urmă, pentru că ne așteaptă un duel cu o grupare puternică, CSM Ploiesti, pe care trebuie să îl câștigăm”, a declarat antrenorul Bogdan Burcea, citat de mytex.ro

În confruntarea de la Craiova, la Corona au evoluat trei dintre junioarele clubului, Daciana Hosu, Ana Maria Berbece și Cristina Crețu.

Previous Story

Brasov: Dupa Zilele Recoltei urmează Târgul de Toamna

Next Story

Brasov: Soferul beat care a spulberat o gravida pe „zebra”, omorand fatul, NU VA FACE INCHISOARE! Ti se pare corect?