Brasov: Soferul beat care a spulberat o gravida pe „zebra”, omorand fatul, NU VA FACE INCHISOARE! Ti se pare corect?

Last Updated on septembrie 14, 2015 Șoferul care a accidentat grav o tânără de 26 de ani, însărcinată în opt luni, pe o trecere de pietoni din localitatea brașoveană Cristian, în urma căruia fătul a murit, nu va face închisoare.

Magistrații Judecătoriei Brașov l-au condamnat pe Liviu-Gheorghe Neculicioiu la 2 ani de închisoare pentru conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și la doar 9 luni de închisoare pentru infracțiunea de „vătămarea fătului” (deși micuțul a murit). În final, el a primit pedeapsa de 2 ani și 3 luni de închisoare, dar cu suspendare, având termen de încercare de 4 ani.

Ca pedeapsă complementară, s-a dispus interzicerea dreptului de a conduce orice tip de autovehicul pe o perioadă de 3 ani. Dar, sentința Judecătoriei Brașov poate fi contestată în termen de 10 zile de la comunicare, scrie mytex.ro

Amintim că, potrivit procurorilor, șoferul nu doar că era băut, ci și neatent la volan, el aplecându-se pentru a-și ridica telefonul mobil căzut în mașină, în momentul în care a provocat accidentul.

Evenimentul rutier a avut loc pe 18 mai, în jurul orelor 12.00, pe o trecere de pietoni de pe DN 73, de pe raza localității Cristian.
Neculicioiu a fost reținut pentru 24 de ore pe 18 mai, iar pe 21 mai a fost arestat preventiv, până pe 21 august. De atunci, a stat în arest la domiciliu până acum două zile, când s-a dat pronunțarea, iar instanța a constatat încetată de drept măsura preventivă a arestului la domiciliu.
Previous Story

Corona Brasov, victorie clara la Craiova

Next Story

Brasovul in Cartea Recordurilor cu cel mai mare logo din lumanari? Duminica 20 septembrie